This is alternative content.

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Kuri dc++ programa geriausia?

Puslapiai:  1 iš 1

hmmmm
Svečias

88.222.86.41
 2009 06 24, 22:08

This is alternative content.

Sakykite kuri programa is dc++ pati geriausia?
Pati stabiliausia,greiciausiai siuncia??
Nes lyg dc++ man gerai siunte,o apexdc++ jau ne taip siuncia lyg ir leciau,tai kurie nusimanote pasakykite ar yra koks skirtumas kuria naudoti,kuri geriausiai ir greiciausiai siuncia?
Busiu dekingas,pas mane meganet

augis
Svečias

84.240.18.179
 2009 06 28, 20:36
dc++ arba dc strong

Mantoshka
Svečias

78.63.85.87
 2009 06 29, 11:30
Reiksmes dydeles nera,man atrodo.Cia viskas priklauso,kiek zmoniu ta faila tures ir koks isdalinimo greitis pas juos.As asmeniskai emule naudoju .

nezinomas  2009 06 29, 12:36
Taip, labai esminio skirtumo sios dvi programos neturi. Cia tas pats kaip pvz., torrentu atsisiuntimo programos ,,BitComet" ir ,,Utorrent". Jos skiriasi tik skirtingomis isvaizdomis, bet uzduoti atlieka ta pacia. Kaip Mantoske sake, svarbiausia, kad to failo atidavinetoju butu, o ir paciam kuri patrauklesne ta ir naudokis. Pvz., imant torrent programas, man Utorrent patogesne, o kitam Cometa. Tas pats ir su DC programomis.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt