This is alternative content.

REKLAMA

www.pirkpigiau.lt

GoPro Hero

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Problema del interneto

Puslapiai:  1 iš 1

Erzilas
Svečias

86.100.22.207
 2009 07 23, 12:58

This is alternative content.

Taigi, viskas prasidejo sekmadieni, po mazos audros Klaipedoi. Na, toks jausmas kad kaip kada dingsta "upload" greitis, nes jeigu as zaidziu zaidima kuris reikalauja interneto man kaip kada pradeda baisiai "lagint", bet neiprastai, nes as matau ka kiti zmones daro ( Kaunas, snekas ir t.t), taciau as nieko daryti negaliu, nei rasyt, nei vaiksiot ( Jie mato mane stovinti), taigi manau cia kalte su upload greiciu. Taipogi man pradejo labai letai atidarineti tinklalapius, arba isvis neatidaro. Taciau tas pats ir mano draugui kuris netoli gyvena, mes naudojam "Balticum" interneta, taigi nusprendziau paskambinti jiems, ir man atsake kad nieko blogo pas mus nemato.

Taigi, gal zinot kame beda gali but?

nezinomas  2009 07 23, 21:03
Pas mane taip pat daznai dingineja internetas po audru. Kaip buvo anskciau, tai po pradingusio interneto pasikeisdavo IP adresas, tuo paciu ir interneto sparta. Lyg butu isijungias atsarginis internetas kuris veikia, bet visiskai ne taip, uz ka moki pinigus. Jei zinojai savo IP adresa, aisku jei jis Statinis, tai tada pasitikrink i google ivedes texta: "my ip" (be kabuciu) ir spausk pirma nuoroda. Jei IP tas pats, tada eik adresu: http://www.speedtest.net Cia pasirink Kauna ar Vilniu ir darykis greuicio testa. Jei greitis bus ne toks, uz koki moki, pvz., is 10MB/s 5MB/s, vadinasi cia jau kaltas tavo interneto tiekejas ir turi dasiteisti, kad tikrintu kas yra ne tvarkoje. Jei greitis bus toks pat, tada pas tave ir tavo draugo PC kazkokia problema.

P.S. ..man kaip kada pradeda baisiai "lagint", bet neiprastai, nes as matau ka kiti zmones daro ( Kaunas, snekas ir t.t), taciau as nieko daryti negaliu, nei rasyt, nei vaiksiot ( Jie mato mane stovinti).

Nesupratau ka cia tuom norejai pasakyti apie Kauno kalbejimasi ar tave matanti stovinti?..

Dar primenu ir tai, kad Torrent ar kitos atsisiuntimo programos yra nesuderinamos su Pvz., online zaidimais ar ne tik. Tokios siuntimosi programos aplrauna ne tik interneto sparta ir ja daznai "nusiurbia", bet ir Lagina pati PC.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt