Kalėdų proga gavau multimedini mp3 player'į. Su juo buvo ir CD (su konverteriu bei kitomis programomis). Mano AK kažkodėl atidarius diske esantį player'į ir įkėlus video failą konvertavimui (žinau kaip ten reikia konvertuoti, ne pirmas konverteris) išmetą klaidos lentelę, su užrašais "debug", "send error report" ir "don't send" spaudžiau visus bet nei vienas niekuo nepadeda, konverteris išsijungia, o pas mano draugą viskas puikiai veikia, konvertuoja o ikelus veikia, taigi diskas ne brokuotas. Prašau, padėkit, juk negaliu visą laiką prašyt draugo.
Kokia pas tave OS? XP, Vista? Jei pas tave tokia, kokia pas drauga? Koks tiksliai irenginio modelis? Beje, as nesu susipazines.. O kodel reikia konvertuoti failus, kad jie tiktu tavo playeriui? Cia tik kurie nebuna MP3 ar aplamai visus reikia? Dar vienas dalykas. Siulau isdiegti programa instaliuota is CD, tada C, D, (kur yra irasyta tavo OS) pasiziureti ar po isdiegimo neliko aplankalu. Jei yra, istrynk. Viska patikrinus, atjung interneta ir savo ANTI-virusine. Tada instaliuok is CD programa, viska pajunk atgal ir tada jau ziurek ar veikia tavo programa.
pas mus abu XP. CNR-MPV6. ten toks mp3, kur leidzia ir vodeo, bet tik *.mtv formatu, taigi reikia konvertuot. deja, nk neisejo. gal ne taip ka dariau, nes nelabai supratau ka ten daryt. jeigu ka, programa instaliuota diske, is jo net nereikia iskelt, veikia ir taip (bet ne pas mane) bandziau ir iskelt - neveikia. keliau ir i sawo kitus aplankus ir i program files, nk neiseina.
Hm.. Truputeli susipainiojau poste tavo. Tai pas tave tas CD yra originalas? Ar tik i ji irasyta to playerio programa? Siaip yra toks dalykas. Nezinau kaip ten kas pas tavo drauga yra, bet as turejau kompakta, kuriame buvo irasyta KET programa. Idedi CD ir programa veikia. Kai as ja isidejau, man neveikia. Tada as supratau, kad pas ana, kompiuteryje buvo irasyta programa A, o CD buvo antra dalis B. Tad as dedamas B, neturejau A. Manau cia pas tave kazkas panasaus. Siaip daug kitu priezasciu gali buti. Ka as siulau tai atsisiusti programa kuri gules tavo kompiuteryje. Tokia kaip si: http://www.dvd-ipod.biz/mtv_converter.html
Tik tiek, kad mokama. Bet jei reiks atrasi budu kaip apeiti..
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.