This is alternative content.

REKLAMA

www.pirkpigiau.lt

GoPro Hero

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

One.lt susisiekimas su administracija

Puslapiai:  1 2 iš 2

kriste
Svečias

78.58.111.39
 2011 12 19, 12:34

This is alternative content.

istrinkite visus mano pranesimus kad nematyciau kompiuteryje aciu kristepla ir tai ko buvo prasyta tai yra anketas taipat istrinkite visas mano foto ir tuo labiau jai svetimas isidejas mano foto aciu

kriste
Svečias

78.58.111.39
 2011 12 19, 13:05
as isizeidusi buvau istrinusi vias anketas savo teko laukti net 6 men dabar labai pykstu prasau kad istrintumete visas kristina platakyte anketas foto skelbimus siandien pat kadangi taip elgtis yra negrazu jai istryniau tai istryniau kristina kumpiene kristepla visas anketas is viso interneto kad ziuredama i kompa per google surinkus savo varda ir pavarde nieko nebutu.surasysiu kokios mazdaug anketos bei skelbimai.ir kad niekada neatnaujintu nes jai 3 karta as imsiuosi rimtu priemoniu skaipas one ieskok efoto point netlog facebok friend shipe..............aciu

Mindaugas
Svečias

84.15.187.87
 2012 02 10, 19:11
Nenoriu tu klubu kaip is ju isiregistruoti istrinti man kad ju neliktu. Mano nikas Mindoza25 arba pastas Mindoza25@one.lt

Bagmamka  2012 02 10, 20:16
tai, kas jau buvo, neištrinsi. Googlėje visada yra kopijos. na, į Bilą Geitsą nebent kreiptumėtese. pavz: kažkas rašė temą kokioj nors svetainėj, supyko - ištrynė. kopija lieka. savo svetainę papykus ištryniau, pasidariau kitą kitu niku, ale va - kopijos liko. peradariau tą ištrintą tuo pačiu vardu, maniau "užlips" ant visų paieškų, paeksperimentavau (http://megejai.ucoz.com/) - neužlipo ant viršaus. jei imi googe paieška pvz: megejai bagmamka - nors po bliūdu pasvožk, viskas yra - nauja ir sena info ;D.
netiksliomis mano žiniomis, tai turi dingti po kokių 3 mėnesių, ir tik tuo atveju, jei niekas neieško.

Andrius
Svečias

82.145.208.183
 2012 02 21, 12:07
Kaip istrynti anketa one.lt

nezinomas  2012 02 21, 15:52
Isitikinau, kad nors zmogus ir nesinaudoja anketa, ji vistiek lieka ir sistema jos nesivargina istrinti. Vienintelis budas, ismesti visus draugus, pasalinti nuotraukas ir leisti jai klaidzioti.

vaida
Svečias

2.121.221.139
 2012 04 05, 12:20
sweiki jei mano anketa pavokta ir pakeista yra batu vagimim pasinaudoje jei neistirinsiti as pranesiu policijai ir paduosiu i teisma prisijungimo vardas buvo vartuotojas Geliukeee@one.lt as nejuokauju moano foto viesinima tai nejuojauju atsakyma noreciau gauti vaidda84@gmail.com as labai rimai kad butu anketa istrinta>>>>>>>>>>>>>>

vaida
Svečias

2.121.221.139
 2012 04 05, 12:26

Išjungti reklamą
DRAUGO PAIEŠKA

ieškoti

tik tarp draugų

Detalioji paieška
Pažintys
Taip ar Ne
MENIU
Pagrindinis
Draugai
Draugai
Išrinktieji
daugiau
Mano
Anketos nuotraukos
Forumas
daugiau
Nuotraukos
Anketos nuotraukos
daugiau
Susirašinėjimas
Gautos žinutės
daugiau
Grupės
Klubai
Reklama Išjungti reklamą
Krepšinio marškinėliai gali būti seksualūs (FOTO)
Šešių ratų Godzilla
auto.one.lt
Būtent taip galima apibūdinti Vokietijoje Carsten Plötner sukurtą transporto priemonę.
Wormix
zaidimai.one.lt
Wormix - tikrų šiuolaikinių gladiatorių pasaulis! Tik čia kaip reikiant gali įkrėsti savo draugams į kailį.
Vega Poker - nežaisk iš pinigų
zaidimai.one.lt
Jei mėgsti pokerį - šis žaidimas kaip tik tau. Nesvarbu, kas esi - naujokas, ar patyręs žaidėjas - tau būtinai pasiseks ir tapsi pokerio žvaigžde!
Daugiausia sukurti kainavusių kompiuterinių žaidimų dešimtukas
greitiejikreditai.one.lt
Ši interaktyvi laisvalaikio praleidimo forma tampa (o gal jau seniai yra) atskira mena rūšimi.
Merginos su timpkėm
videogaga.one.lt
Na pats gražiausias panelių drabužis ;)
Mokomės kabinti merginas...
videogaga.one.lt
Dar truputį ir net akcento nesigirdės!
BATU VAGIS
Blokuoti Pranešti apie netinkamą anketą
Dėmesio! Šis vartotojas nepageidauja tavęs matyti svečiuose. Jis užblokavo jums priejimą prie savo anketos.
kad sita anketa vutu istrinta vyras prisijunge prie anketos ir pamate kas daros su mano ankenta as nejuokauju ar sitaip galima

silvija
Svečias

212.117.10.173
 2012 05 15, 0:17
gal galetumet i si pasta sypsena.silvija607@gmail.com parasyti pavogtos anketos slaptazodi noreciau susigrazinti ją. pavogtos anketos pastas sypsenele_cool

Puslapiai:  1 2 iš 2

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt