istrinkite visus mano pranesimus kad nematyciau kompiuteryje aciu kristepla ir tai ko buvo prasyta tai yra anketas taipat istrinkite visas mano foto ir tuo labiau jai svetimas isidejas mano foto aciu
as isizeidusi buvau istrinusi vias anketas savo teko laukti net 6 men dabar labai pykstu prasau kad istrintumete visas kristina platakyte anketas foto skelbimus siandien pat kadangi taip elgtis yra negrazu jai istryniau tai istryniau kristina kumpiene kristepla visas anketas is viso interneto kad ziuredama i kompa per google surinkus savo varda ir pavarde nieko nebutu.surasysiu kokios mazdaug anketos bei skelbimai.ir kad niekada neatnaujintu nes jai 3 karta as imsiuosi rimtu priemoniu skaipas one ieskok efoto point netlog facebok friend shipe..............aciu
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.