Lietuviški žurnalai jau internete!  www.zurnalai.lt

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Win7 permisijos

Puslapiai:  1 iš 1

Babytė
Svečias

88.222.210.23
 2010 02 05, 19:22
Pas mane W7 ultimate.Neleidžia net automatiškai startuojančių programų "pastatyti" į savo vietą, iškyla lentelė, kad reikia administratoriaus permisijų kažkokių. Ka daryti, jei prie mano vardo juk parašyta - Administrator, per kur tvarkyti nustatymus? Anutūkė grįš negreit, padėkit man kas galit

Bagmamka  2010 02 05, 22:43
gal reikia panagrinėt UAC, bet dar neturtiu jokios patirties. ten , kai paspaudi start mygtuką, langelyje rašai UAC,tai iš sąrašo randi vartotojų kontrolę. pas mane viename kompe viskas normaliai, o kitame - taip kaip pas tave,Babyt, neleiddžia net senų aplankų ištrint, ir nieko neįkandu, šliaužiklis žemiausiame lygyje, Bagmamkė-administrator, o gali rėkt kompui: aš,čia aš - tas nemačys :-DP taigi taip pat bandau kapstytis informacijoje(((

Babytė
Svečias

88.222.210.23
 2010 02 05, 23:47
Ačiū už rūpestį. Aplankus,kurie buvo nebereikalingi,ištrinti pavyko. o riksmų neklauso:))))

slpa  2010 02 06, 1:04
Nelabai supratau kaip tas programas tu nori i savo vieta pastatyt, bet pasiziurejau pas save tarkim noriu istrint startup folderi is pasirinkimo per start tai ismeta lentele kad reikia administratoriaus teisiu ir toliau yra mygtukai paspasut cancel/continue ir dar berots kazkas, tai spaudi continue ir istrina.

Ar tokios galimybes issokusioje lenteleje nebuvo pasirinkt?

Su senais aplankais jei neledzia trint tai galima panaudot kokia unlocker programa (su W7 turetu veikt)

Bagmamka  2010 02 06, 4:53
Slpa, pas mane pvz neleidžia daug ko, unlocker nepadeda, o kitame kompiuteryje viskas tvarkoje, kaip pas tave (continue- ir pirmyn), bandžiau lyginti abiejų nustatymus, nors pasiusk - neradau skirtumo.Babyt, gal moki dirbti su registrais? bandysiu šiandien ten paknisti, jei tos teisės leis, dar kažkokius raktus radau internete, teks išbandyti ant savo kompo kailio, jei pavyktų, padėsiu kokion nors pasiekiamon talpyklon

Babytė
Svečias

88.222.210.23
 2010 02 06, 11:44
Ačiū, Mamkute, už darbus ir už rūpestį...lauksiu teigiamų išvadų..:)))sėkmės Tavo ieškojimuose...

Bagmamka  2010 02 06, 13:56
pffff.... taip suvariau sistemą su eksperimentais, kad reikėjo naujai instaliuot DDD ir gavosi tas pats (((

Bagmamka  2010 02 06, 14:36
Babyt, jei turi Starter programikę ir ją paleistum dešiniu klavišu "run as administrator", tikriausiai susutvarkytum su visomis varnelėmis

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt