Pas mane W7 ultimate.Neleidžia net automatiškai startuojančių programų "pastatyti" į savo vietą, iškyla lentelė, kad reikia administratoriaus permisijų kažkokių. Ka daryti, jei prie mano vardo juk parašyta - Administrator, per kur tvarkyti nustatymus? Anutūkė grįš negreit, padėkit man kas galit
gal reikia panagrinėt UAC, bet dar neturtiu jokios patirties. ten , kai paspaudi start mygtuką, langelyje rašai UAC,tai iš sąrašo randi vartotojų kontrolę. pas mane viename kompe viskas normaliai, o kitame - taip kaip pas tave,Babyt, neleiddžia net senų aplankų ištrint, ir nieko neįkandu, šliaužiklis žemiausiame lygyje, Bagmamkė-administrator, o gali rėkt kompui: aš,čia aš - tas nemačys :-DP taigi taip pat bandau kapstytis informacijoje(((
Nelabai supratau kaip tas programas tu nori i savo vieta pastatyt, bet pasiziurejau pas save tarkim noriu istrint startup folderi is pasirinkimo per start tai ismeta lentele kad reikia administratoriaus teisiu ir toliau yra mygtukai paspasut cancel/continue ir dar berots kazkas, tai spaudi continue ir istrina.
Ar tokios galimybes issokusioje lenteleje nebuvo pasirinkt?
Su senais aplankais jei neledzia trint tai galima panaudot kokia unlocker programa (su W7 turetu veikt)
Slpa, pas mane pvz neleidžia daug ko, unlocker nepadeda, o kitame kompiuteryje viskas tvarkoje, kaip pas tave (continue- ir pirmyn), bandžiau lyginti abiejų nustatymus, nors pasiusk - neradau skirtumo.Babyt, gal moki dirbti su registrais? bandysiu šiandien ten paknisti, jei tos teisės leis, dar kažkokius raktus radau internete, teks išbandyti ant savo kompo kailio, jei pavyktų, padėsiu kokion nors pasiekiamon talpyklon
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.