Ką tik rašiau žinutę, ilgą - apie 1990 simbolių. Rašiau gal kokias 15-20 minučių su dideliu entuziazmu. Paspaudžiau siųsti, o man išmetė lentelę, jog ji per didelė. Ji net neviršijo 2000 simbolių! O kai paspaudžiau grįžti atgal, viskas, nulis, laikas bei mintys sugaištos veltui. Čia kaip ir dvi klaidos vienoje. Jeigu užsisvajojęs forumietis, berašantis ilgą žinutę nepastebės, jog ji viršijo 2000 simbolių limitą paspaus mygtuką "Siųsti", tuomet jis viską praras, gal dar kokią lentelę prikalkit su užrašu: "Atsiprašome už sugaištą laiką"? O dar be to, mano žinutė nė neviršijo 2000 simbolių limito, tačiau vistiek su ja ir prie jos sugaištu laiko teko atsisveikinti.
Taisykit šią forumo klaidą kuo greičiau! Garbės žodis, tikrai susinervinau.
todėl man ir patinka opera :) paspaudęs "back" randi viską, ką palikai :)
o siaip tai užuojauta, žinau apie šitą klaidą. čia dėl kabučių, jos escapinamos ir skaičiuojamos kaip 2 simboliai. dar kartą užuojauta ir pažadas pataisyt :)
kartais uzknisa tikrai. Dar vienas patebejimas; kai tik lietuviski puslapiai,tai ir visokios problemos islenda. Su uzsienietiskai daug lengviau. Uzsiregistravai ir jau keliu sekundziu begyje gauni registracijos link'a (nurodyma). Uzsiregistravau sioje svetaineje is lietuvisko pasto ir dar iki siol negaunu ,,linko,,, nors jau spejau ir si teksta parasyti....
man taip irgi buwo bet buvo todel kad ligtais nebuwo temos pawadinimo ar tai per ilgas buwo,gerai nepamenu bet zn kad tokia pat klaida ismete pakeiceu pawadinima ir tada dawe siust
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.