This is alternative content.

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Vos nesudaužiau savo suknisto kompiuterio (dėl forumo klaidos)

Puslapiai:  1 iš 1

Kainen  2007 07 02, 22:33

This is alternative content.

Ką tik rašiau žinutę, ilgą - apie 1990 simbolių. Rašiau gal kokias 15-20 minučių su dideliu entuziazmu. Paspaudžiau siųsti, o man išmetė lentelę, jog ji per didelė. Ji net neviršijo 2000 simbolių! O kai paspaudžiau grįžti atgal, viskas, nulis, laikas bei mintys sugaištos veltui. Čia kaip ir dvi klaidos vienoje. Jeigu užsisvajojęs forumietis, berašantis ilgą žinutę nepastebės, jog ji viršijo 2000 simbolių limitą paspaus mygtuką "Siųsti", tuomet jis viską praras, gal dar kokią lentelę prikalkit su užrašu: "Atsiprašome už sugaištą laiką"? O dar be to, mano žinutė nė neviršijo 2000 simbolių limito, tačiau vistiek su ja ir prie jos sugaištu laiko teko atsisveikinti.

Taisykit šią forumo klaidą kuo greičiau! Garbės žodis, tikrai susinervinau.

untitled  2007 07 03, 10:00
todėl man ir patinka opera :) paspaudęs "back" randi viską, ką palikai :)
o siaip tai užuojauta, žinau apie šitą klaidą. čia dėl kabučių, jos escapinamos ir skaičiuojamos kaip 2 simboliai. dar kartą užuojauta ir pažadas pataisyt :)

hitas  2007 07 03, 11:00
O man kai tema kūriau išmetė, kažką panašaus į "Panašu į blogas mintis", teko irgi iš naujo viską rašyt :D

php  2007 07 03, 21:44
Man tai irgi taip buvo, karta pasirodė forumui į kenkėjišką pranešimą, kitą neteisingas kodas, tai ką aš jau nedažlibinu?! Nervina ciutciut.

BigGameHunte
r
 2007 07 05, 10:24
man tai mozila geriau nei opera...o del to ''kenkejisko pranesimo''ta lentele ismeta tada kada yra maziau nei 10 simboliu bent jau man taip...

Lita  2007 07 22, 21:29
Man irgi taip buvo

tor  2007 07 23, 8:51
kartais uzknisa tikrai. Dar vienas patebejimas; kai tik lietuviski puslapiai,tai ir visokios problemos islenda. Su uzsienietiskai daug lengviau. Uzsiregistravai ir jau keliu sekundziu begyje gauni registracijos link'a (nurodyma). Uzsiregistravau sioje svetaineje is lietuvisko pasto ir dar iki siol negaunu ,,linko,,, nors jau spejau ir si teksta parasyti....

tor  2007 07 23, 8:52
pasirodo sedint prie kompiuterio, reikia dideles kantrybes...

mariusxxxx  2007 07 23, 23:07
man teip ir yra sake, kad prie kompo reikia kantrybes :D

ignas23  2007 12 25, 17:59
krc as vos sava graba nesuvariau y siena kai man tas buwa.
na ko reikia tiketis is 951MHz procesoriaus ir 256ram o ka jau kalbeti apie HD

ewaldokas  2010 08 29, 18:00
man taip irgi buwo bet buvo todel kad ligtais nebuwo temos pawadinimo ar tai per ilgas buwo,gerai nepamenu bet zn kad tokia pat klaida ismete pakeiceu pawadinima ir tada dawe siust

ewaldokas  2010 08 29, 18:01
pas mane 512 bet eina dar blogeu jauciu nei 256 nes kompui jau beweik 8 metai:D:D:D

simaz  2010 10 25, 22:31
 "pas mane 512 bet eina dar blogeu jauciu nei 256 nes kompui jau beweik 8 metai:D:D:D" 

mano pc irgi 8 metai ram pasikeiciau i 1gb ir viskas nrml. ir viskas normaliai eina

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt