Jeigu nori svariu tai nusipirk dvd arba is www.microsoft.com , o is interneto vistiek kas nors bus pakeista , sutrumpinti arba kas nors prideta ar padalinti i kelis archyvus .
Manau zmogus tiesiog neturi praktikos tame ir iesko tiesu. As siulyciau susirasti gyvu pokalbiu vietu ir pasikonsultuoti. Arba klausti to zmogaus kuris ta windu OS ir idejo. Jei zmogus yra nepasikeles, turetu paaiskinti.
kaip cia pasakius as buvau isirases windows 7 enterprise ir bandau irasyt win 7 ultimate bet man ju neleidzia rasyt. win7 enterprise uzkarauna puikiai as galvoju kas cia kaltas jai kas su situo ka girdeja gal galit ka patarti... ir cia ne mano vienam pc pazystamam tas pat
Nelabai kas ir sakys kiek matau. Gal ir nelabai kas nori. Isbandyti ar windai geri, gali tik tu pats. Siaip svarbiausia tau rasti normalius windus 7, o aktyvatoriu internete pilna. Kad ir siame linke OS apstu. http://www.torrentz.com/search?q=windows+7+iso
sveiki. Gal galit epadeti? turiu Win-7 32bit ir mano C diske pastoviai mazeja atmintis i diena beveik po 1gb. CCleaner paleidziu tai atsiranda kokie 100-300mb bet vel dingsta per laika. taip buvo pries perinstaliuojant win-7 ir po instaliavimo tas pats kartojasi nebezinau ka daryt tuscias C diskas yra o atmintis mazeja.
vaikzudys, griebi kas po ranka papuola, bile turėt. pažiūrėk, kas kraunasi kartu su sistema (run/msconfig/ startup) ir ryja atmintį. :) atkabink varnas.
vaikzudys, tik nuo tų, kuriuos procesus tikrai žinai, pvz adobe, nero, dar kažikokios programos. nu, kur pažįsti ir gali atidaryti pats, be jų pačių automatinio lindimo.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.