Lietuviški žurnalai jau internete!  www.zurnalai.lt

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

KURIU nauja dideli žaidimą

Puslapiai:  1 iš 1

Vivi
Svečias

212.122.75.184
 2010 06 22, 13:24
kuriu naują labai didelį INTERNETINĮ onlain žaidimą
www.worldempire.eu

kviečiu į naujai tam reikalui kuriamą įmonę, tai bus labai didelis žaidimas ir labai idomus,
merginoms čia bus labai idomu joms bus skirti riterių
turnyrai, kviečiu į imonės akcininkus keleta žmonių
mano tel 869021002
galite pirmus vaizdelius jau pamatyti internete, manau jums patiks

nezinomas  2010 06 22, 13:35
Kam postinti nereikalingus dalykus? Man cia kvepia aferizmu. Ypac kai zmogus su tuo paciu IP keicia nickus ir reklamuoja zaidima. :) idomu kokio pelno sieki? Ar kad tau Tele2 saskaita pildytu skambindami ar paskiau imsi is zmoniu pinigelius uz TARIAMA projekta? Idomu idomu..

Atsakau
Svečias

84.15.151.104
 2010 06 23, 15:07
zaidimo pradžią jau dabar galite pamatyti internete, mano telef ne Tele2 o Bite, realiai kuriu didžiulį internetinį onlain žaidimą su tikromis pilimis, dovanomis, žirgais, riteriais, ordinais ir medaliais, kas norėtų galite prisijungti gali ateiti i akcininkus jau dabar, iki rugsėjo 1 jau galesite prisijungti, ruošiu jums daug idomių ten naujovių kuriu kitur tikrai nerasite, man reikalingas partneris, ačiū

papildomai
Svečias

84.15.151.104
 2010 06 23, 15:16
kviečiu i partnerius: radijo stotį, restoraną, kaimo turizmo sodybą, žirgyną, viešbutį. juvelyrus, man reikia sukurti tikro sidabro ir aukso medalius dovanoti žaidėjams, kviečiu gintaro apdirbejus: reikia gintarinių papuošalų, kviečių metalo meistrus ir amatininkus: reikia daryti tikrus šarvus riteriams, senovinių dirbinių meistrus, medinių paveikslų drožėjus, JUMS tikrai bus didesni pardavimai su mano RITERIŲ pasauliu, SKUBIAI reikalingi PARTNERIAI nes jau greitai prasidės žaidimas, lauksiu prisijungiant, man nerimtos kritikos nereikia, man reikalingi partneriai, iki

subingalvis
Svečias

78.63.138.67
 2010 07 20, 18:12
eik tu nx,,,,, debile

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt