kviečiu į naujai tam reikalui kuriamą įmonę, tai bus labai didelis žaidimas ir labai idomus,
merginoms čia bus labai idomu joms bus skirti riterių
turnyrai, kviečiu į imonės akcininkus keleta žmonių
mano tel 869021002
galite pirmus vaizdelius jau pamatyti internete, manau jums patiks
Kam postinti nereikalingus dalykus? Man cia kvepia aferizmu. Ypac kai zmogus su tuo paciu IP keicia nickus ir reklamuoja zaidima. :) idomu kokio pelno sieki? Ar kad tau Tele2 saskaita pildytu skambindami ar paskiau imsi is zmoniu pinigelius uz TARIAMA projekta? Idomu idomu..
zaidimo pradžią jau dabar galite pamatyti internete, mano telef ne Tele2 o Bite, realiai kuriu didžiulį internetinį onlain žaidimą su tikromis pilimis, dovanomis, žirgais, riteriais, ordinais ir medaliais, kas norėtų galite prisijungti gali ateiti i akcininkus jau dabar, iki rugsėjo 1 jau galesite prisijungti, ruošiu jums daug idomių ten naujovių kuriu kitur tikrai nerasite, man reikalingas partneris, ačiū
kviečiu i partnerius: radijo stotį, restoraną, kaimo turizmo sodybą, žirgyną, viešbutį. juvelyrus, man reikia sukurti tikro sidabro ir aukso medalius dovanoti žaidėjams, kviečiu gintaro apdirbejus: reikia gintarinių papuošalų, kviečių metalo meistrus ir amatininkus: reikia daryti tikrus šarvus riteriams, senovinių dirbinių meistrus, medinių paveikslų drožėjus, JUMS tikrai bus didesni pardavimai su mano RITERIŲ pasauliu, SKUBIAI reikalingi PARTNERIAI nes jau greitai prasidės žaidimas, lauksiu prisijungiant, man nerimtos kritikos nereikia, man reikalingi partneriai, iki
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.