Sveiki,siandien netiketai "uzmigo" mano monitorius
kompiuteris tada veike,tik monitorius buvo "uzmiges",nes jo lempute mirksejo,tik niekaip jo neisejo "prikelti",tad teko restartuot pc,ir poto buvo lentele su safe mode ir t.t,tad as pasirinkau "start in windows normallity" tad pasakykit del ko galejo taip atsitikti,gal monitorius pats "uzmigo" del to jog tipo norejo issaugoti elektros energija? Beje as kaip tik tuo metu siunciausi viena daina,bet nemanau,kad tai galejo but su tuo susije
Pas mane kai monitorius uzmiega, as ji prikeliu judindamas pele kokias 5sek. Jei toks dalykas nepades, bandyk apziureti ta monitoriu, gal pas tave ten yra specialus mygtukas jo zadinimui? Beje, del muzikos atsisiustos, nelabai tikiu. O pas tave kaip anksciau buvo? Uzmigus prizadindavai?
Na,kad man cia pirma karta taip nutiko,ir bandziau judint pele vistiek nepadejo,o siaip kai ilgiau nepasinaudoju savo kompiuteriu ir monitorius issijungia,tai tada kai pajudinu pele jis vel isijungia.Na ir as naudoju Windows 7 OS ir kai nuejau i control panel>power saving ir ten buvo uzrasyta turn off display ir buvo nustatyta 5 min,o dabar paririnkau never ir buvo sleep mode taip pat pasirinkau never.Ar galejo tai buti del Win 7 kaltes,nes dar kai senajame pc naudojau Win Xp tai tokiu problemu nebudavo.
Hm.. Na, net nezinau. Belieka tau laukti antro karto. Manau tai buvo monitoriaus kalte. Nes pas mane jau nebepirma karta budavo taip, kad deze veikia, monitoriaus lempute sviecia, bet vaizdas rodo, kad kompas Offline. Tad man ir tekdavo restarto budu istaisyti sia klaida. Jei kada pasikartos, pabandyk tokiu atveju istraukti is dezes ekrano jungti, paskiau vel prijungti. Gal pades. Del to taip gali buti net nezinau.
Pas mane kai monitorius uzmiega, as ji prikeliu judindamas pele kokias 5sek. Jei toks dalykas nepades, bandyk apziureti ta monitoriu, gal pas tave ten yra specialus mygtukas jo zadinimui?
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.