Sveiki, turiu laptopa, toshiba. Jame yra itegruota vaizdo plokste ati-radeo xpress 200M , beda tame kad reikejo perrasinet windowsus. Po ju perrasimo kompiuteris neaptinka vaizdo plokstes. Vietoj jos raso kazkokia "vgasave" negaliu paleisti jokiu zaidimu, o jai bandau irasyti ati driverius raso kad pas mane nera tokios hardware arba neatitinka modelis. Todel noreciau suzinoti kame cia problema ir kaip reiktu ja spresti.
Dekui uz pagalba.
Sveiki, turiu beda su kuria jau nesusitvarkau niekaip tai gal kas is jusu pades. mano kompas yra Asus k52j su i5 procesoriumi ir turi integruota vaizdo plokste ir neintegruota nvidia 310M plokste, bet po keliu paluzimu perrasiau vindausus tai man dabar neberanda nvidia 310M plokstes, ir viskas dirba per integruota plokste. Kai noriu irasyti draiverius raso "this graphics driver could not find compatible graphics hardware" ir kompas niekaip neranda nvidia 310M plokstes vaizdo. kaip man ja reiktu surast, kad kompas normaliai draiverius isirasytu ir dirbtu per ja? Tad isanksto dekuj uz pagalba.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.