Galetumet ir zaidimu kodu idet...Juk daug kam ju reikia,o net neisivaizduoja kur ju rast.Kiek zinau lb daug kas nori gaut Warcraft zaidimo kodus.Nu bent iš mano pažistamu rato.
nedirbu as tam computer active ir neskaitau :) pasakysiu jei jum ko reikia pasakykit ce pabandysiu pagelbet.
p.s. neskaitau nes kazkokiam numeri atsitiktinai raadu melo...
As siulyciau konkursa ne atsakyti i kazka, o tiesiog rinkti menesini klausima, kuri rinks skaitytojai, siusdami klausimus laiskais, kad ir apie programa, ir daugiausiai surinkusi balsu programa - klausimas, bus aprasytas kitame numeryje. Ka su ja galima daryti ir panasiai. Nes as kartais pasigendu to aprasimo programos, kuria as tikrai naudoju. O is tu, kurie balsavo (siunte savo laiskus) uz ta tema ir bus traukiamas laimingasis(ji). Siulyciau prizu ivairoves ir labiau unikalius prizus. Kad ir marskinelius i kolekcija. Ar plakata. Cia aisku sunkiai aprasiau, bet mintis man nieko pasirode.
P.S. Atsiprasau uz papildoma posta. Idomu butu suzinoti, ar jau yra tiek ComputerActive skaitytoju, kad redaktoriai galetu mus palepinti kokia programa. Kad ir antivirusine, ar kokia kita naudinga programa, kuria mes galesime ispandyti tam tikra laika. :) o visa tai suvinioti i grazu CD kompakta.
Siam zurnalui nieko netruksta. jei jus jauciates "persustri" siam zurnalui tj nors nesmeiskit.. ir isvis yra zmoniu kurie nemoka bendraut su suaugusiais zmonemis. sis zurnalas mano manymu yra geriausias apie kompiuterius ir pan. Lietuvoje !!!
n3rka pritariu tau 100%. Žurnalas labai geras,ypač tokiems žaliems kaip aš ;D Žinoma tobulumui ribų nėra,gaila tik kad computeractive svetainė truputi apleista.Tikėkimės kad tai laikinos problemos.Norėtusi kad untitled čia dažniau lankytųsi.Jei jis neturi laiko ar panašiai,tegul priima į darbą moderatorių .
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.