Si tema yra daug kartu perkalbeta ir jei paieskosi placiame interneto pasaulyje, tikrai rasi visokiu atsakymu i savo klausimus. Mano dedamos programos yra svarios. Nors tiesa sakant, sios programos, kuria idesiu, as neisbandziau, bet ji svari nes buvo perskanuota Kasperskiu. Ji yra perinstaliavimo simuliatorius. Simuliatorius reiskia tai, kad tu bandysi ne tikra dalyka, kuris nepadarys jokios itakos tavo kompui. Tad falesi drasiai bandyti. Aisku cia visko nerasi ka butent reikia daryti. Zinai, be detaliu, detaliu paaiskinimu ir panasiai. Cia taip konkreciai bus galima tik naudotis, bet pradziai turetu uztekti, kad galetum susidaryti savo nuomone del tam tikru dalyku. O praktikos niekada nebus per daug. Dar ka tau patarciau, atsivesti zmogu, kuris tave pirma karta pamokytu. nes tai dalykas ne sudetingas, bet pirma karta darant geriau tureti salia zmogu, kuris moketu tai. Beje, tas simuliatorius yra windows XP operaciniai Sistemia (OS), tai ziurek ar tau tiks. Cia isgirta nuoroda: http://perlhosting.net/download5/217dd1028.html //P.S. Visus failus, kurios as dedu ir desiu, yra WINrar'e ideti. Tai pirma pries instaliuojant programas reikia isextraktinti is ten jas. Jei nezinote kas tai, kurkite nauja tema jei tokios nera. Zodziu sekmes. ;) po 2savaiciu failui bus Delete.
Sveiki, gal žinote kur bėda, kad kai aš nuėjęs per bios nustatau ten cd room kad krautu ir tada ten paspaudžiu save and exit ar kaip ten tada aišku restaruojasi pc bet man nerašo press any key...kame bėda??
Problema gali buti tame, kad kelis kartus nukopijuotas windowsu kompaktas. Su tokia problema buvau pats susidures, kai man padare windows cd kopija, o as is tos kopijos padariau dar viena kopija, tad paskutinta kopijuota windows cd nebekrove. Zinoma cia tik viena is priezasciu.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.