|
| |
Padekite.labai letas interneto greitis,problemos su skype... Puslapiai: 1 iš 2 2
Tomas Svečias
78.63.141.181 |
2007 07 29, 20:06 |
|
|
Sveik,vilti visai prarades esu gal galite patarti ka man daryti? Pasistengsiu beda issdestyti kuo aiskiau,jei galesit atsakykit taigi pas mane yra TEO optimalus plius planas 10mb/s i uzsieni 2mb/s ir ant 2 oc pajungtas sis planas tai vienas pc laidiniu budu pajungtas o mano pc bievielia iranga su adapteriu.Ir ant to laidinio kompo viska ir gerai siuncia ir viskas labai ok jokiu bedu viskas kaip turi buti,o ant mano pc leciau,nors marsrutizatorius geras linksys model: WRT54GL ir kai ant sio pc kur adapteris matuoju greiti visada buna 2mb su virsum,o ant to kito pc 5 ar 4mb su virsum ir pas mane siuncia klipa toki pati kaip ten 70kb/s ten 150kb/s kodel taip yra gal galima kazka padaryti? Va kas labai nervuoja tai skype man is ten siuncia zmones ka nors ir vos vienas kitas buna kuris man siuncia kazka ir greitis buna 250 180kb/s o paprastai visada as kazka siunciu ar man siuncia greitis 66kb/s ir daugiau nekyla buna ir nat 40kb/s nukrenta tiek as kazka siusciau tiek man,tai kas cia gali buti? kame bedos ka reiktu daryti??nezinau ne ka daryti,nieks nepadeda,cia taip viskas blogai darosi ant to pc kur su adapteriu beveliu internetu.
|

Spire |
2007 07 29, 22:21 |
|
|
Spesiu:
KAzkuris is tu daikciuku bevieliu ir kreiciau adapteris nepalaiko tokio greicio... Ir visai aiskiai tai parodo greicio testai, taip kad nesinervuok. Buna ir blogiau... :D
|

Tomas Svečias
78.63.141.208 |
2007 07 30, 10:23 |
|
|
o tai reiktu tada adapteri keisti ar kaip? siaip tai parasyta ruteri ta prasme marsrutizatorius tai manau tikrai palaiko normaliai nes ir siaip geras brngokas modelis stai toks http://www.bms.lt/?preke=22646 o adapteris tai parasyta kiek ziurjeu 54Mbps vidinis jis yra :) tai kame bedos gali but? ruteris tai tikrai geras yra ir dar sake ilgai tiks nes teo tai greiti ir daugiau negu 10mb didins ir pns
|

untitled |
2007 07 30, 11:00 |
|
|
su 54 mbps nepasieksi daugiau kaip 2,5-2,7 MB/s. ir šiaip čia jau yra maksimumas idealiom sąlygom. nepamiršk, kad interneto ryšys dalinamas visiem kompam, o bevieliui ryšios turi didelės įtakos trikdžiai.
išjunk visuose kompuose visas internetą naudojančias programas (arba dar geriau - atjunk internetą) ir patikrink greitį tarp bevielio kompiuterio ir to, kuris pajungtas kabeliu į maršrutizatorių. jei pasieksi bent 2 MB/s (megabaitus, ne megabitus) - viskas ok su visa tavo įranga.
visokie skype ir pan. negali būti naudojami norint įvertinti interneto greitį. ten ryšys eina per užsienį, o TEO tau tikrai neduoda 2 mbps išskirtinės linijos. tie 2 mbps su užsieniu yra maksimalus greitis, kurį įmanoma pasiekti kai yra minimalus apkrovimas TEO tinkluose.
o 2 megabitai = 256 kilobaitai. labai normalu jei kartais realiai gauni tik penktadalį (~50 kB/s) to.
uždaryk visas programas visuose kompiuteriuose ir tikrink lietuvišką ryšį http://dsl.zebra.lt/greicio_matuokle.php ir pagal tai vertink ar yra problemų su kuria nors tavo įranga.
|

Tomas Svečias
78.63.141.246 |
2007 07 30, 18:24 |
|
|
Untitled tai,kad tik 2 pc isvis pajungti ir kaip sakiau vienas su laidu kitas beieliu kompas,tai koks skirtumas ar as ta pc kur su laidu atjungsiu ar ne vistiek mano kompas kuris su bevieliu yra pajungtas sieka visada 2megabaitus su virsum buna 1800kb/s arba 2megabaitai su biskiu ir viskas tai kaip suprantu su mano iranga viskas ok,o rysu visada rodo kad yra Excellent o jei nusipirksiu adapteri kuris gali 108 pasiekt tai nepageres mano rysys?? ir del to 1mb/s seniau toki plana turejau,bet tada buvo tik vienas pc namie ir tai per skypa visada siusdavo 90kb/s nemaziau nors i uzsieni greitis tik 768budavo pagal plana o dabar net 2mb/s ir tik 66kb/s pasiekia tai kame bedos? ar pakeites adapteri pageres greitis? ar jau nera jokiu budu kaip pagreitint neta ant sito pc kur adapteris yra? nepageres greitis kai teo ateis ir nuteis kabelius iki pat pc ir pajungs sviesolaidini neta? nes dabar tik greiti dave dar irangpos neatveze ir nepajunge bus tik po kokio men ar 2men sake
|

untitled |
2007 07 30, 21:31 |
|
|
nu aš tau dar kartą sakau: jei ryšys su lietuva arba kitu kompu siekia 2 MB/s, tai ne prie ko čia įranga. viskas su ja ok. neduoda tau TEO tų 2 megabitų iš tikro, tu juos daliniesi su krūva kaimynų dar.
susirask didelį failą užsienyje. pvz, čia: ftp://ftp.fi.debian.org/debian-cd/4.0_r0/i386/iso-cd/
paleisk kurį nors iso failą siųsti iš vieno kompo, palik kokiam pusvalandžiui arba parvilk visą failą ir pažiūrėk vidutinį greitį. tą patį padaryk su kitu kompu.
geriausia būtų tai daryt tokiu pat paros metu (geriausia vėlai nakti arba anksti ryte), kad tam neturėtų įtakos tinklo apkrovimas.
štai šiuos duomenis gali lyginti. jei jie labai skirsis - galima ieškot bėdų įrangoj (tiek programinėje, tiek geležyje).
o kokiu greičiu siunčia per skype, tai čia kosmosas, pagal kurį negali nieko spręsti.
|

Tomas Svečias
78.63.141.246 |
2007 07 31, 10:17 |
|
|
ok vadinas nieko cia per daugiausia nepakeisi aisku neveltui sakoma TEO paskutinis sudas yra...ir tas tiesa 10mb/s o net 1mb/s nesiekai tai tikrai kad ssss
|

untitled |
2007 07 31, 10:29 |
|
|
ne, čia ne TEO kaltas. pas visus IPT taip. pasiskaityk sutartį, joje turi būt aiškiai parašyta kokį greitį jie įsipareigoja užtikrinti. 10 mb/s bus lietuviškas kanalas, manau tiek turėtų ir veikti. užsienietiškas kanalas yra brangus, paprastai jis būna 5-10 kartų siauresnis. net jei ir rašo, kad duoda užsienietiško kanalo 2 mb/s, tai nereiškia, kad visą parą tiek jo ir turėsi. yra dalinimo koeficientas, anksčiau jis paprastai būdava 1:8, kas reiškia, kad IPT garantuoja 1/8 maksimalaus greičio su užsieniu. jei nori visada turėti tuos tikrus 2 mb/s - pirk išskirtinę liniją, bet tie 2 mb/s tau kainuos daugiau kaip 1000 lt/mėn. kadangi namų vartotojai moka vos keliasdešimt litų - nereikia norėt stebuklų.
|

Tomas Svečias
78.63.142.40 |
2007 07 31, 18:50 |
|
|
tai jo su uzsieniu zinau kaip buna bet in LT 10mb/s tipo ir man torentus daugiausiai siuncia 750 780kb/s o kiti turi ne teo ir gretis 7mb ar kiek ten ir jiems int LT siuncia per torrent pavyzdziui 2mb/s tai zinai...TEO yra sudas... ir greiti labai riboja ir pns...
|

Tomas Svečias
78.63.142.40 |
2007 07 31, 18:51 |
|
|
dabar bandziau greiti matuot kur su adapteriu sitam pc ttai daugiausia pasieka 2500kb/s kaip ir sakei daugiau nenesa
|

untitled |
2007 08 01, 9:15 |
|
|
750-780 kilobitų ar kilobaitų? bet čia vėl tavo matavimai su torrentais ir skype. nesamonė čia, nebus tikslumo.
aš naudoju belkino 108 mbps maršrutizatorių ir belkino 108 mbps pcmcia adapterį. nieko panašaus į dvigubai didesnį greitį - max 3 mbps. su integruotu 54 mbps laptopo adapteriu - 2,6 mbps.
jei nori tikrai greitesnio bevielio ryšio - palauk 802.11n standarto. turėtų greitu metu pasirodyt.
visi tie pre-n, draft-n ir pan. truputi melas yra. veikia jie kažkiek greičiau už g standartą, bet tikrai ne taip, kaip turėtų veikti n.
|

Tomas Svečias
78.63.142.123 |
2007 08 01, 18:40 |
|
|
Tai jau supratau vadinas 2,5mbps pasieka ir nieko cia nepakeisi nes taip ir turi butui pagal viska nu ka padarysi teks tenkintis tokiu liewu greiciu... tai aisku ,kad 780kilobaitus per sekunde negi manei kad 10mb/s planas sius kilobitais? :D aciu uz atsaktymus visakas jau man aisku dabar
|

Tomas Svečias
78.63.142.123 |
2007 08 01, 18:42 |
|
|
o greiti tai matuoju su www.zebra.lt greicio matuokle kuri tiklsiausia ir yra tai visada max isnesa 2,5mbps
|

untitled |
2007 08 02, 14:32 |
|
|
tavo planas yra 10 megaBITŲ, ne megaBAITŲ, o tai yra šiek tiek daugiau už 1 megaBAITĄ. jei tau siunčia iš torrentų 780 kiloBAITŲ, tai geriau nei idealu.
o 2,5 megaBAITŲ (~20 megaBITŲ) bevielio tinklo pralaidumas yra daugiau nei pakankamai, nes TEO tau duoda tik 10 megaBITŲ.
jei kam nors kiltų kokių neaiškumu, tai:
1 megaBAITAS = 8 megaBITAMS.
|

Majestic Svečias
78.62.13.110 |
2007 10 05, 12:50 |
|
|
pas mane tai kazkokia nesamone su tais 4mbit... turiu premium interneta uzsisakes, bet daugiau kaip 2mbit o tiksliau (256kb/s) greitis niekad nevirsija. su visom matuoklem ir zebros tas pats, aks cia per s?????
|

untitled |
2007 10 05, 16:19 |
|
|
skambink į TEO ir sakyk jiems. tikrai turėtų reaguot.
aišku, prieš tai turi įsitikint, kad pas tave viskas tvarkingai veikia, nes gali apmokestint meistrelio iškvietimą (jei tektų važiuot).
|

Tacka Svečias
88.118.118.33 |
2007 11 23, 18:58 |
|
|
nesamone tas zebra pas mane irgi optimalus plius ir neimanoma i uzsenieciu saitus nuejti 5 tadienio vakara =[
mokam 59 litus ir nieko gero tik lietuviskuose grejtai o i uzsieni greitis labai mazas :(
|

niCe Svečias
84.32.182.90 |
2007 11 23, 21:31 |
|
|
pas mano kaimyna optimalus zebra veikia unreal gerai nepalyginsi su manuoju :)
|

untitled |
2007 11 24, 1:20 |
|
|
čia iš serijos: "gerai ten, kur mūsų nėra"...
|

Darius Svečias
62.212.202.103 |
2008 02 21, 22:04 |
|
|
Džiaukis kad isviso pas tave interneto greitis didesnis nei 1 MB/s. Pas mane isviso maksimalus greitis tik 15 KB/s nes kito nei ******** Omnitel Conect neiseina pasijunkt!!!
|
 Puslapiai: 1 iš 2 2
|
|
|
|
|
| |
|