Bagmamka, taip visai pamiršau paminėti operacinę sistemą, pas mane yra Windows Xp profesional. Taip, windowsai yra piratiniai, bet kiek man teko juos įrašinėti viskas būdavo gerai ir sklandu pas mane laptope stovi tokie patys ir viskas veikia be problemų jau kelinti metai. Matai, įeičiau aš į tą safe modą, bet negaliu, kai tik parenku safe mode, man šiek tiek jo pakrauna ir PC vėl restartuojas... O bandant perrašyti windows man išmeta errora. Ta prasme man užbootina diską atsiranda tas mėlynas ekranas kurio viršutiniajeme kairiąjame kampe yra užrašyta "Windows disc ar cd" dabar nepamenu, o apačioje juostelė su kraunamomis bootinimo programomis ir draiveriais. Bet ekrano centre man išmeta tokį errorą.
"An unexpected error (0) ocurred at line 1773 in d:\nt\base\boot\setup\arcdisp.c.
Press any key
Kai kažką paspaudžiu pc ir vėl restartuojas ir vėl viskas kartojasi išnaujo...
Galbūt turi dar kokių patarimų?
Trojan,gerai nuvalyk instaliacinį diską. ir dar: tokios problemos dažniausiai atsiranda, dėl RAM'ų. gal keitei atmintinę?arba neteisingai įstatyta, arba neatitinka tavo motininės plokštės, arba kokius nors darbus atliekant kompo dėžėje buvo pažeista kas nors, lizdas gal. bandyčiau ramus perstatyt į kitą lizdą. jei tikrai naujus dėjai, pabandyk gražint senuosius, gal netinkami tie nauji. arba jei pas tave jų ten daugiau, po vieną išiminėčiau ir tikrinčiau problemą. na, pažaisčiau su ramais. daugiau idėjų kaip ir neturiu(((
dar gali ramų kontaktus pavalyti minkštu trintuku, kartais mačyja.
Dėkui labai, padėjo, problema buvo su RAMais, pas mane 2 slotai. Viename 1gb ram plokštė, kitame 512mb plokštė abi išėmiau prapūčiau kontaktus, ir kaip sakei pravaliau trintuku, įdėjau ir vuolia, dabar dirba kaip bitutė ;))
Dėkui labai už pagalbą ;) Bet kiek pastebėjau don't send lenteles vis dar mėto, greičiausiai jau RAM senoki turbūt keist reikės. Kad ir kaip bebūtų dėkui ;)
Aj beje dar klausimas, gal žinai kaip panaikinti vieno lango atidarymą. Ta prasme: Kiekviena kartą įjungęs kompiuterį, pastebiu , kad kai tik užkrauna windowsus man atidaro folderį "C:\Program Files\Nvidia" kaip padaryt, kad kiekviena kartą įjungiant PC man jo neatidarinėtų?
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.