This is alternative content.

REKLAMA

www.pirkpigiau.lt

GoPro Hero

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

active internete

Puslapiai:  1 2 iš 2

untitled  2007 06 11, 11:12

This is alternative content.

petras, xakep.ru turi 100 000 (+/- 20 000) tiražą, jei tau ką nors tai sako.. ;)

Mr.H15, nesiveliant į detales ir netikslumus, sakau, kad laikas parodys :) dėl abiejų dalyku :)))

Mr.H15  2007 06 11, 11:16
Aš kaip tik nesikišau į smulkmenas ir tikslumus :), todėl prašom nepykti. Geras geras tas jūsų žurnalas ;))

petras
Svečias

217.77.22.80
 2007 06 12, 11:00
Del tirazo sutinku... bet zinai tiek naudingos informacijos buvo visuose senuose ivairiuose zurnaluose... o dabar ne rasi gi... neesme

laukiu HAKERIO... nzn kodel jo nebeleidzia... bet gaila... bent vienas buvo zurnalas kurio turiu beveik visur numerius... rodos pirma pramiegojau... bet kompini varianta turiu :)
Galejo maziau buti reklamu ir naujoviu jame... na bet cia jau leideju reikalas ne man aiskinti...
o visiemns isalkusiems yra gera knyga stora knyginuose... vadinasi apsauga nuo hakeriu, tai jei ka skaitykite ir laukiame hakerio zurnalo griztancio ;)

untitled  2007 06 12, 11:20
petras, išauš vieną rytą nauja diena ir atsiras galimybė rasti visus senus hakerio straipsnius. ir naujus gal. kantrybės ;)
o jei turi visus (ar beveik visus) hakerio numerius, tai siūlyčiau dar karta perverst ir paskaičiuot reklamą jame. ten jos tikrai minimaliai buvo.

Nepatenkinta
Svečias

88.119.97.118
 2007 06 13, 10:39
Nesuprantu, ka Jūs ten uždirbat iš to popieriaus. Pamaniau, nusipirksiu. Pavarčiau, pilna baltų paraščių, matyt, užrašams. Ką pasiskaityti netgi Delfi naujienose daugiau yra. Ir nebepirkau. Ar ne laikas baigti su biznio modeliais "parduodu makulatūrą"? Beje, net prakuroms nelabai tinka - prastai dega.

untitled  2007 06 13, 11:17
neždirbam mes. čia labdara. eik delfi paskaityt ;)

len  2007 06 13, 14:59
mmm hakeris :) praktishkai uzhaugau su shituo zhurnalu.turiu beveik visu numeriu kruvele, tachiau nieko nera amzhino :) reix chiuju nusipirkt computer active pavartyt, ale chiuju jis noobams skirtas daugiau. aishku kad ir tokiu reikia zhurnalu, nes juk ne visi yr l33t haX0riai :D .anyway sekmes reikale!

Mr.H15  2007 06 14, 11:17
Aš taip pat turiu praktiškai visus H numerius, tai mano mokytojas iš kurio labai daug išmokau.
PS. Visus numerius perskaitęs po 3 kartus :)

Caribbean_Pi
rate
 2007 06 14, 11:52
Computer Bild man labiau patinka...

Mr.H15  2007 06 14, 12:24
Tai labai puiku va nuoroda į tavąjį rojų http://www.computerbild.lt

Mobster  2007 06 18, 20:05
O as va turiu savo nuomone apie HACKER, tas kuri leido lietuvoj visikai skiriasi nuo rusisko, visu pirma "storumu" ir turiniu, lietuviskas buvo vaikiskas,ten galima buvo tik paskaityt apie technikos naujoves, zaidimus..., o jei kalbant apie pavadinima "HACKER" tai nieko ten nesuzinosi apie hackinima, visi prikolai ten buvo pasene ir visos klaidos programose istaisytos taip kad nebukit tokie naivus.

Computer Active ir Combuter Bild yra labai geri zurnalai pradedantiesiems, viskas zmoniskai paaiskinta ir be jokios technines kalbos. Taip kad as manau kad sitie zurnalai SUPER.

bet cia velgi tik mano Nuomone

untitled  2007 06 18, 23:45
negaliu nieko pasakyt apie "hacker", tas buvo seniai, mažai jo skaičiau ir mažai ką prisimenu. galiu kalbėt tik apie "hakeris".
mobster, spėju jo neskaitei arba neskaitei rusiško "xakep". lietuviškas "hakerio" variantas buvo leidžiamas pagal rusiškojo "xakap" licenciją (taip pat kaip ir "hacker"). 95% straipsnių jame buvo versti iš rusiško žurnalo. išversta buvo tikrai profesionaliai. iš rusiško varianto nepatekdavo 1-2 prasčiausi numerio straipsniai. lietuviškas variantas buvo 68 puslapių, rusiškas - 96 +/- 8 puslapiai iš kurių 10-15 reklamos ir dar 10 reklaminių straipsnių (lietuviškam būdavo max. 5 reklamos, reklaminių straipsnių praktiškai nebuvo.)
tai, mobster, tavo frazę "nieko ten nesuzinosi apie hackinima" reiktų perfazuot į: "nei iš rusiško, nei iš lietuviško nieko nesuzinosi apie hackinima" arba "iš abiejų sužinosi tą patį".
kaip pastebėjau, yra labai madinga garsiai rėkti, kad aš skaitau rusišką "xakep", o lietuviškas yra š...
čia taip pat, kaip aš naudoju linux, nes kažkas sakė, kad tai yra kieta...

Mr.H15  2007 06 19, 10:01
Mobster - kreiva nuomonė.

Žinoma galėčiau viską argumentuoti, bet:
1. untitled tą jau padarė.
2. žmogus vistiek laikysis savo nuomonės.
Todėl:
1. negaišiu laiko
2. nemušiu klaviatūros :)
Beje:
Ačiū už dėmesį. ;)

untitled  2007 06 19, 10:03
ir "hakeris" iš principo čia yra didelis OT :)

linasnk  2007 06 23, 15:48
Kas per didelis OT?

O žinote kad hakeris yra didelis TO. KŽK neleidžia CA rarašyti gero ŽDK. O LMT sprendžia, ką padovanoti gimtadienio progą savo GNR.

Puslapiai:  1 2 iš 2

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt