Sveiki... susikuriau savo tinklapi, ir ten kur jis yra patalpintas (tame hostinge) suteikiama tokia paslauga kaip SMS parama.... Mane prigasdino kad iskus mokesciu inspekcijai uz tai kad gaunu pajamas... taigi norejau paklausti ar uz SMS parama reikia mokėt kokius nors mokescius valstybei ar nea??? jei taip, tai kokia kaina menesiui, nes as tos paramos nesurenku simtais???
bet sms parama yra kaip auka nori aukoji, nori ne... kaip ir baznycioje.... ir beto juk wos ne kiekvienas tinklapis turi ta sms parama... ir tikrai nemoka jokiu mokesciu, neskaitant stambius tinklapius kaip warez, torrent...
taiwa man reikia detaliau kad paaiskintumete apie sita "nesamone"... tipo jei man per menesi paaukos 1LT tai as dar mokescius turiu moket? cia juk auka...
Taiva is www.nkk.lt cituoju " Vadinasi jei remia tavo hostinga, tai tau mokesciu valstybei moketi nereikia, nes tu pinigu realiu i savo rankas negauni. ".
Tu idejas sms reklama i svetaine gali buti ramus nes jai ir pinigus gautum tiesisi i rankas tai jau butu nuskaiciuti tie 18% beto tu gautum kokia 30% gryno pelno nuo sms nes operatoriai passimtu didziaja dali pinigu.
daugiau gali suzinoti mokejimai.lt
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.