Planuoju pirkti nešiojama apple kompa. Koki modeli geriausia žiūrėt kad galima butu dirbti su final cut video redagavimo programa. Nenoriu nusipirkt naujausio, užtektų kad gerai dirbtu su šia programa. Dar butu privalumas kad galima tame pačiame kompe turėt 2 OS. Yra kažkokia programa kuri leidžia, bet sunkiai anglu gaudausi tai gerai nesupratau. Padekit..
paaiskink man debilui untitled jei yra apple kompas as galiu isimt proa ir isidet intel? kazkodel nesu girdejas tokio dalyko esu girdejas kad tradicinis kompas nuo apple visiskai skiriasi ir kaip ta proca idet galima intel?
nežinau ar tie procai skiriasi nuo PC, bet jei yra apple NE su intel procesoriumi, tai intel procesoriaus ten ir neidėsi. tiesiog jau kelis metus apple kompus gamina su intel procesoriais. į juos ir galima įkišt windows os.
nu jei gamina su intel procais tai aisku tada bet apple vistiek nepirkciau niekada visos detales ten kitokios nei pc net nezinau kiek ramai kainuoja. kai 1gb ram ddr2 telsiuose gali nusipirkt uz 60lt jokinga kaina
http://www.apple.com/finalcutstudio/specs.html
jei čia tai ir yra apie ką tu kalbi, tai ant jokio nešiojamo applo nesisuks normaliai. kad _normaliai_ suktusi reikia 8 branduolių xeon'o :))) bet tada teks parduot pusę buto...
pasiskaičiau, bet tu čia žiūrai jau kas geriausia. Yra ir paprasčiau kas patempia šia programą. Tai va tik nzn kokie modeliai turi tuos procus ir vaizdūškes?
na paprastai rašo minimalius reikalavimus ir rekomenduojamus parametrus. realybėje minimalių užtenka paleisti programą ir _kažką_ su ja padaryti, bet tikrai ne dirbti. rekomenduojami parametrai jau šiek tiek geriau, bet realiai reikia 1,5-2x daugiau visko. tik tada nejausi diskomforto dirbdamas. nebent pas apple kažkas kitaip. šito aš tiksliai nežinau...
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.