This is alternative content.

REKLAMA

www.pirkpigiau.lt

GoPro Hero

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Kur galeciau pabendrauti su hakeriais?

Puslapiai:  1 2 3 4 iš 4

albertas
Svečias

84.15.183.157
 2012 01 07, 23:50

This is alternative content.

sw gali nulausti gta samp zaidima jai gali sms an63679@gmail.com

gintaras
Svečias

78.61.212.105
 2012 02 03, 11:12
noriu tik paklausti , ar ymanoma perimti mobilaus sms,us ar su kompu ar su aparatu kokiu?

jkruckj  2012 02 21, 6:45
Reikalinga pagalba emailo paswortui,jei imanoma,mano adresas julija griksaite@aim.com,atsilyginsiu,laukiu sk.atsakymo

jkruckj  2012 02 21, 6:55
atsiprasau,mano adresas julijagriksaite@aol.de

Katre
Svečias

94.244.64.177
 2012 04 22, 16:32
Padėkit išsiaiškint kodel pas mane neveikia "skype me" (versija 3,8). Taip pat, kodel ignoruojami visi mano kvietimai naujiems nariams. Naujos pažintys nebūtinos, bet reikalas tame, kad ši fukcija neveikia visiškai. Nervuoja, jaučiuosi izoliacijoj.Kviečiau kompų meistrus, jokių virusų neranda. Rašykit siluetas_r(eta)yahoo.com

nezinomas  2012 04 22, 18:14
Kaip supratau, Skype me - naudojamas tinklalapiuose, kai norima sukontaktuoti su sio uzraso savininku.

Parasei daug, bet istikro nieko nepasakei apie problema. Aisku tik tiek, kad tau neveikia. Jeigu tu apie pati skaipa kalbi, tai bandyk naujaja versija isidiegti. Su laiku senos versijos, kaip kad ant windows 7, 4.2.0 versija, jau veikia netinkamai.

P.S. Klausimas ne toje temoje siaip. :)

Puslapiai:  1 2 3 4 iš 4

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt