ka man daryti man dabar neberašo DVD diskų, nors ankščiau puikiausiai rašė. CD gerai rašo bet kai idedsu DVD diska man rodo kad jam like 0 vietos ir rodo kad 0 vitos uzimtos.
Ka daryti?
Ar ne tetos Sonios gamybos DVD keptuvė? Beje ir kai kurios Asus keptuvės tuo pasižymi. Kas jas gamino iš tikrųjų, išsiaiškinti būna sunku. Tada linkiu sėkmės. Jei garantinis – tempk atgal į firmą. Beje, jei diskai ACME, X-Disk, tai pretenzijas reikšk jų gamintojams.
va pas mane panasi beda,visada rase maniskis ir cd ir dvd, na nevisada juk pirkau nesenai, zodziu jokiu programu neidieginejau niekas nepasikeite tik eme ir neberaso, maniau kazkas sugedo, is seniau buvau isirases wmvare tad per ji pasileidau linuxus ten diskus irasineja puikiai, gal zino kas kur ieskoti problemos? nauju winu rasyt nesinori
Kokie DVD rašikliai. Ne diskai, o įrenginiai? Jei diskai ACME, kartoju, praeitų metų viena partija buvo „džaugsmas“ vartotojams. Galiu atsiųsti 5 pavyzdžius iš 12. 0,0, nematom.
Va tokios temos man yra skaudžiausios... Gal ir galima būtų žmogui padėti, tačiau situacija ir problema per siaurai išdėstita, kad joje galima būtų išvelgti "kaltininką", kolkas lieka tik spėjimai.Blogi įrenginiai, blogi CD, blogai suiinstaliuota Nero 6 versija. Dabar tam žmogui reikės tiek operaciju atlikti savo windows'uose, o jei ir poto niekas nesusitvarkys... Tiek kas patarinėjot gėdos neturėsit?
Iš praktikos žinau patį patikimiausią būdą - dedi įrenginį į kitą PK ir jei jame viskas gerai, persiinstaliuoji savo PK.
Jei blogai ir kitame PK, o net gi ir su kitokiais DVD diskais blogai - laikas į "Aprangą" - tokia reklama buvo...
na mano atveju juk sakiau kad pas mane puikiai raso jei per wmvare linux rasau o paprastai ne, bandziau ir nero isnaujo perinstaliuoti bet nepadejo, pas mane nero7 rasydavau su ultraiso bet ir tas neberaso, dar kaskoki buvau isidieges taipat neraso, manau operacine pabludo kasko o ne softas ar hardware
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.