This is alternative content.

REKLAMA

www.pirkpigiau.lt

GoPro Hero

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

neberašo DVD

Puslapiai:  1 iš 1

bartexxx  2007 06 08, 12:29

This is alternative content.

ka man daryti man dabar neberašo DVD diskų, nors ankščiau puikiausiai rašė. CD gerai rašo bet kai idedsu DVD diska man rodo kad jam like 0 vietos ir rodo kad 0 vitos uzimtos.
Ka daryti?

untitled  2007 06 08, 12:42
su kuo įrašinėji? kokius diskus naudoji? kas pasikete?

Alan  2007 06 08, 23:12
Ar ne tetos Sonios gamybos DVD keptuvė? Beje ir kai kurios Asus keptuvės tuo pasižymi. Kas jas gamino iš tikrųjų, išsiaiškinti būna sunku. Tada linkiu sėkmės. Jei garantinis – tempk atgal į firmą. Beje, jei diskai ACME, X-Disk, tai pretenzijas reikšk jų gamintojams.

wtkz  2007 06 09, 1:04
va pas mane panasi beda,visada rase maniskis ir cd ir dvd, na nevisada juk pirkau nesenai, zodziu jokiu programu neidieginejau niekas nepasikeite tik eme ir neberaso, maniau kazkas sugedo, is seniau buvau isirases wmvare tad per ji pasileidau linuxus ten diskus irasineja puikiai, gal zino kas kur ieskoti problemos? nauju winu rasyt nesinori

untitled  2007 06 09, 1:15
o kai neberašo, tai ką konkrečiai sako?

bartexxx  2007 06 09, 15:14
sako kad tipo diskas yra pilna arba sugadintas ir i ji nebeimano nieko irasyti.

Alan  2007 06 09, 22:48
Kokie DVD rašikliai. Ne diskai, o įrenginiai? Jei diskai ACME, kartoju, praeitų metų viena partija buvo „džaugsmas“ vartotojams. Galiu atsiųsti 5 pavyzdžius iš 12. 0,0, nematom.

Alan  2007 06 09, 22:54
Su kokia progą rašai? Jei kreivai Neronas instaliuotas, jis mėgsta tokius bajerius. Ypač, jei iš 6 serijos.

Mr.H15  2007 06 11, 11:07
Va tokios temos man yra skaudžiausios... Gal ir galima būtų žmogui padėti, tačiau situacija ir problema per siaurai išdėstita, kad joje galima būtų išvelgti "kaltininką", kolkas lieka tik spėjimai.Blogi įrenginiai, blogi CD, blogai suiinstaliuota Nero 6 versija. Dabar tam žmogui reikės tiek operaciju atlikti savo windows'uose, o jei ir poto niekas nesusitvarkys... Tiek kas patarinėjot gėdos neturėsit?

untitled  2007 06 11, 12:05
spėjų greičiausias ir lengviausias problemos sprendimas - google suvesti tikslią anglišką klaidą kabutėse :) tik kad ir to nepavyko sužinoti...

grafas  2007 06 12, 23:44
Iš praktikos žinau patį patikimiausią būdą - dedi įrenginį į kitą PK ir jei jame viskas gerai, persiinstaliuoji savo PK.
Jei blogai ir kitame PK, o net gi ir su kitokiais DVD diskais blogai - laikas į "Aprangą" - tokia reklama buvo...

wtkz  2007 06 13, 0:19
na mano atveju juk sakiau kad pas mane puikiai raso jei per wmvare linux rasau o paprastai ne, bandziau ir nero isnaujo perinstaliuoti bet nepadejo, pas mane nero7 rasydavau su ultraiso bet ir tas neberaso, dar kaskoki buvau isidieges taipat neraso, manau operacine pabludo kasko o ne softas ar hardware

edw@
Svečias

78.62.172.213
 2008 04 22, 14:35
ar zinot 6 nero koda

luknis  2009 03 04, 11:18
krc lazeris suėjo

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt