beto hardas masmane vienas 500gb kitas 160gb o video tai nekoke n-vidia ge force 5600 128mb :D bet daugumai zaidimu man proco neuztenga tik 1.8ghz tera :(
blet untitled isdursiu icg parduotuve per tave gi procas su motinine netinka vienas kitam uzsisakiau tokias detales icg krautuvei neprase rankpinigiu bet ir nesake kad netinka visai kitoi pardotuvei suzinojau toki dalyka dabar taip ir paliksiu tegu veza..
nu kad abiejų 775 socket'ai. arba kažką ne tą užsisakei, arba tave ta kita parduotuvė išdūrė. anyway, tikrai nežiūrėjau prieš tai kokie socket'ai, galvojau, kad pats pasirūpinai tuo :)
paklausk pas icg (ten, kur užsisakei dalis) kokie mamos ir cpu socket'ai (aš randu, kad abiejų 775).
jei jie tau parduoda atskiras dalis, tai jiem nelabai rūpi ką tu ten perki, bet iš žmogiškosios pusės galėtų ir pakonsultuot/pasidomėt. bet sakau, tu iš pradžių išsiaiškink kokie socket'ai ten ir tada daryt išvadas.
ketvirtadieni reikia uzeiti pasimti dalis nezinau dar ka darysiu o dabar noreciau paklaust dabartiniam mano kompui iskilo problema neina win perasyti tik vista o buvo taip: seniau as turejau win xp sugalvojau paziuret win vista kas per daigtas po poros paru is vistos bandziau diegti xp pasirenku harda i kuri noriu diegti jis suformatuoja ir turi restartintis tolimesniam rasimui ir paraso stai toki dalyka:eror loading operating system. beto biosai pradejo visai kitaip uzsikrovinet flopikas isvis dingo is ekrano nebreguoja speju cia biosai uzsilenke ar kas? dabar vista naudojuosi ir ieskau atsakimo i mano klausima :/
nu vista man stringa o xp neina irasyt :/ kiek klausinejau kazkaip sake reikia nuskanuot harda paziuret kiek yra bad sectors ir jei daug yra visa info susikelt kur nors ir susiformatuot visa harda is naujo gali but?
jei daug blogų sektorių - reikia keist diską. formatavimas nieko nepadės. yra įrankių, kurie sužymi blogus sektorius, bet čia tik laikinas sprendimas.
taip ir nesupratau, kodėl xp negali susiinstaliuot. nesikrauna iš cd? lūžta instaliacija? klaidas kokias nors rodo?
zodziu sitaaip yra: kai rasau win xp pasirenku harda i kuri as noriu win irasyti, viskas normaliai susiformatuoja ir jau restartina kompa tolimesniam win rasymui ir ismeta toki daigta http://www.ipix.lt/out.php/i324656_Eror.jpg ir neberaso toliau. meistrai sake kad motininei batai yra, nu as galvoju vistiek gi detales keisiu (is icg nepirkau nes ramus man vienam kaule parveze ir teisinosi kad procas su motina netinka vienas kitam nes as levus issirinkau, nuejau i telsiuose esancia tomo gedmauto firma ir nusipirkau amd proca x2 5000+ motinine 2gb ramu ir vaizdine n-vidia 8600 manau detales yra gan geros, domu tavo nuomone isgirst) tai kai pasikeiciau tas detales vistiek man ta erora mete tai meistram pizdaka daviau kad neismano savo darbo ir apsimeciau kad dalis pirkau vien el to jog pasake kad motinai pareja batai yra, tai padare didziule nuolaida :D win neisirase niekaip tai nusprendziau laikinai su vista pabut nes ji isiraso be problemu. sakau reikia issikelt is hardo failus ir win rasant su formatuoti is naujo viska, kai buvau jau pusiaukelei keliant failus hardas pradejo neitiketinai pjaut gryba 1gb kele 10min tai nervai neislaike ir puse duomenu praradau.... pabandziau dar karta pc restartint hardus suformatavau visus sujunges i viena kruva tada issiskaldziau ir pradejau win rasyma. wiskas is pradziu ejo sklandziai kaip ir visada, sulaukiau kompo restarto jau galvojau kad pastrigs kaip visada bet ne rasymas prasitese toliau win isirasius pabandziau pora gb kompe is vieno hardo pametit i kita, greitis susitvarke. viskas veike idealiai :) BETO butu idomu tavo nuomone suzinot del daliu
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.