|
| |
Kaip sukurti savo nuosava svetaine??? Puslapiai: 1 iš 5 2 3 4 5

Kuperis |
2007 06 10, 22:25 |
|
|
Nemanau, akd tau tai padės jai klausi tokių klausim, bet tiesiog atsidarai notepad ir kuri. Niekas tau nepadės. Tik klavetūra ir logika :).
O šiaip yra PHP-Fusion... Kuri smirda :) Bet plačiai naudojama naujokų.
Kitas būdas tai freewebs. O dar gerenis būdas yra wapamp.com. Jis ksirtas WAP, bet su HTML gali pasidaryt mažiuką puslapiuką. Aišku sistemų su HTML jokių nepadarysi.
|

Kainen |
2007 06 11, 10:10 |
|
|
Pradedančiam programeriui siūlau Php-Fusion turinio valdymo sistemą. Aš tai sukūriau kažkada tinklapį su šia TVS, tačiau tuoj pat ištryniau ir pradėjau kibt rimtus darbus prie rimtesnių TVS, kaip Joomla!, Mambo bei Drupal. Kaip pradedantysis, gali pasiskaityti čia - http://www.php-fusion.lt/articles.php?cat_id=7 .
|

Kuperis |
2007 06 11, 10:16 |
|
|
Che. Aš kažkodėl neskaitau programeriais tokių žmonių kurie naudoja kitų TVS. Niekad dar gyvenime nebuvau daręs kažko ant kito TVS. Visą laiką pats viską pasirašau nuo "Hello World!".
Ech, kadanors savo TVS open-source reiks padaryt. Šio mėnesio gale savo blogą žadu open-source padaryt.
|

Kainen |
2007 06 11, 10:23 |
|
|
Aš taip pat savęs neskaitau programeriu. Aš normaliai nei PHP kodavimo neišmanau. Tik pačius pačius pagrindinius pradmenis.
|

Mr.H15 |
2007 06 11, 11:13 |
|
|
Kainen, iškarto klaidą padarei, kad siūlai žmogui naudotis php-fusuion'u. Ta TVS ten skylėtas kaip rėtis.
Geriau pasiimti atsidaryti Notepad++ ir pradėti rašyti kodo eilutės, žinoma prieš tai reikėtu pasimokyti tokių dalykų kaip php, html, css ir t.t. ;)
|

Kainen |
2007 06 11, 11:17 |
|
|
Jis nori kurti paprastą puslapį. Savaime aišku, kad jis greit pereis nuo to Php-Fusion, jei jis labiau susidomės programavimu bei tinklapių kūrimu. O jei jau puslapį ruošiasi kurti iš karto rimtą, kurio mėnesio bėgyje neapleis, tai tada tegu perka kokias knygas, kuriose yra koks programavimo pradžiamokslis.
O jei iš viso turi begalinės kantrybės bei noro, tai gali taupyt pinigėlius ant Adobe Dreamweaver bei šios programos pamokinę knygos.
|

untitled |
2007 06 11, 11:18 |
|
|
..ir pagamint ne tai kad skylėtą produktą, o tikrą bombą ir gateway spameriam ir panašaus plauko veikėjams.
vis tik neturint _pakankamos_ programavimo patirties saugiau yra naudoti open source produktus, tik nepamiršt jų laiku atnaujint.
|

Kuperis |
2007 06 11, 11:32 |
|
|
Kai niekas source nemato tai, kad tavo TVS bus prilenkta beveik šansų nėra. Jai apsaugas pasigamini normalias. O tokie kaip php-fusion yra skylės vienos.
|

untitled |
2007 06 11, 11:58 |
|
|
apie tai dabar ir kalbam http://www.computeractive.lt/forum/topic/35/
būtent esmė yra ta, kad pradžioj reikia galvot apie saugumą, paskui apie visą kitą. ir čia jau stop'as pradedantiesiems (arba nenorintiems būti programeriais).
|

Mr.H15 |
2007 06 11, 13:28 |
|
|
Teisingai sakai untitled, va čia būdavo didžiausia mano problema :]
Seniai nebijokit prisipažint.
|

andner |
2007 06 11, 15:51 |
|
|
Kaip zaliam siulyciau NVU programele,ji nera labai efektyvi bet jau sis tas.Paprastam puslapiui tikrai uzteks.Beto ji palaiko sablonus.
|

rencea Svečias
78.57.39.90 |
2007 06 11, 18:37 |
|
|
jej nera lb rimta tj lb geras dalykas yra frontpage's
|

osam |
2007 06 11, 19:18 |
|
|
Geriausia pradžiai pasinaudoti blogas.lt arba kažką panašaus, tai kartu ir html pramoksi ir lankytojus sutrauksi.
Svarbiausia žinoti apie ką nori rašyti, o paskui kurti.
|

Mr.H15 |
2007 06 12, 10:04 |
|
|
Pritarsiu osam'ui ir šiek tiek dar dadursiu...
Pirmiausiai reikia turėti žinių "Kaip sukurti tą WebPage'ą", nereikia apkrauti galvos kažkokiomis svajonėmis - mano puslapis bus toks, turėsių tą, aną ir t.t. :)
Pradžiamoksliai telkites vieną dalyką - žinias, kurios jums bus naudingos.
Kai turėsit žinių ir įgudžių, tada elė atsirasti bus ir idėjoms.
|

Mr.H15 |
2007 06 12, 16:59 |
|
|
Paprasta kaip 2x2 ir jokių parkių, tiems smalsuoliams, kurie nori turėti puslapį.
Bet šiaip neprofesionalu ;]
|

untitled |
2007 06 12, 18:17 |
|
|
bet labai saugu, paprasta, patogu ir nemokama :)
|

wtkz |
2007 06 13, 0:30 |
|
|
nepradesi nepaskaites manualu, pirma juos keleta kartu perskaityk saziningai. pats php pora metu jau kremtu ir visvien sunkiai galeciau pasakyti kad as programeris, tiksliau as pradedantysis ir pradedantysis todel kad mano darbo dauguma saugumas, kurdamas negalvok apie dizaina o galvok apie sauguma,
|

Mr.H15 |
2007 06 14, 22:50 |
|
|
Čia jei jau kas kursite puslapį, tai pasiskaitykit...
http://www.blogas.lt/mrh15
|
 Puslapiai: 1 iš 5 2 3 4 5
|
|
|
|
|
| |
|