notepad tu jau turi. start > all programs > accessories > notepad
bet jis čia netiesiogiai buvo paminėtas. notepad'ą dažniausiai mini kalbėdami apie tekstinius redaktorius. realiai juose nerasi jokios vizualinės aplinkos, kuri padėtų tau kurti puslapį. viską turėsi rašyt rankutėm. kaip tai atrodo - gali pasižiūrėt per naršyklės view source. tekstiniai redaktoriai, skirti būtent puslapių kūrimui, turi sintaksės paryškinimą ir dar kelias naudingas funkcijas. paprastai daugiau didelių reikalavimų jiems nebūna.
iš klausimo spėju, kad pradžiai reiktų bandyt ieškot WYSIWYG redaktoriaus. pabandyk pagooglint, jei nerasi nieko - sakyk.
Turiu mikrovistoi svetaine *inturbo.lt, bet moku tik prie FTP prisijunkt, idet ir isimt failus. noreciau kad but galima ieit pvz kaip cia HTTP://www.computeractive.lt o ne tik per FTP. turiu (Microsoft Office FrontPage 2003) esu izbandes ir (SmartFTP) HTML kodose kazka gaudausi. Sakykim turiu sukure pagrindini puslapi, o kur man ji ideti ar ka padaryt kad pakeisti sita S... http://www.talpink.lt/images/v.php?id=19275inturbo.lt.bmp Aciu.
I FTP įėjęs kur visi tavo failai ir (jei php, html) jame turi būti index.php arba index.html failas. Ant jo spaudi dešinį pelės mygtuką ir pasirenki Change atributes..., Properties (priklauso nuo ftp kliento) ir ten pažymi varneles ant visų.
veikia, dekui. o kaip kad paspaudus ant nuorodos ieitu i sekanti puslapi ? nu kaip pas jus Pradzia, Straipsnei, Dirbtuves ? sukurti dar 1 index.php o pirmajam idet nuoroda i ta antraji ?
Pas mane htm. ir dar vienas klausimas :) o ar galiu pakeisti (vardas).inturbo.lt i (kitas_vardas).inturbo.lt ? ar cia jau reikia pacios mikrovisatos prasyt ?
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.