This is alternative content.

REKLAMA

www.pirkpigiau.lt

GoPro Hero

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Žaidimo blokavimas

Puslapiai:  1 iš 1

Marius
Svečias

193.219.150.197
 2008 01 13, 21:38

This is alternative content.

Laba diena. Norėjau paklausti kaip būtų galima užblokuoti bet kokią programą ar atskirus failus? Jau esu išbandęs naudotis run -> gpedit.msc pagalba, tačiau ten galima užblokuoti tik .exe pletinu pasibaigiančius failus, be to viską galima atstatyti paprasčiausiai pervardinanti patį failą. Suprantate, esmė yra tame, kad mano brolis ištisas dienas praleidžia bežaisdamas kvailą internetinš žaidimą, ir aplinkinis pasaulis jam nebeegzistuoja. Jeigu ištrinsiu žaidimą jį ištiks isterijos priepuolis ,beje jį nesunkiai gali įsirašyti pats. Todėl prašau jūsų pagalbos, gal žinote kaip būtų galima užkirsti kelią to žaidimo veiklai, kad nerodytų tokių lentelių, jog reikia kreiptis į administratorių ir panašiai, ta prasme nekiltų joks įtarimas, kad aš čia prikišau nagus. Būsiu dėkingas už pačią menkiausią pagalbą.

tomazzz  2008 03 28, 13:56
as tai pwz naudoju programa Hide Folders XP ir esu patenkintas :) per programa nustatai koki faila nori apsaugot su pw arba ji uzhidint nu ir wiskas

Geimeris
Svečias

80.239.242.99
 2009 10 18, 10:41
O koks ten zaimimas

nezinomas  2009 10 19, 13:35
Atsakyk i Geimerio klausima. Jei tai koks Counter Strike zaidimas, tada pakenkti zaidimui nebus sunku. Bet tik ta karta. jei jis vel instaliuosis, teks vel ji sugadinti. Siaip nenoriu izeisti, bet jei brolis nesupranta kiek galima praleisti prie PC laiko, jau cia kazkokia problema yra.. Na, lauksime koks zaidimas yra..

slpa  2009 10 19, 13:58
vargu ar sulauksit atsakymo :)

Geimeris cia prikele tema beveik 2 metu senumo, tai nezinau ar zmogus lauks 2 metus atsakymo.

nezinomas  2009 10 19, 16:11
Slpa, geras. Net nemaciau, kad si tema tokio senumo. :D tai dedant taska galima pamineti, kad zaidima galima sugadinti vienu budu. Tiesiog ten, kur yra instaliuoto zaidimo folderis, tiesiog reikia pasalinti koki faila. Pvz., kad ir Counter Strike, jei pakeiti ginklo skina i sugadinta, arba ji istrini, zaidimas nepasileidzia. Galima ir su kitais zaidimas ta pati atlikti. Tik ten gal jau reikia koki fiala istrinti.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt