Mariux, kai susivarys PC nuo dvieju Virusiniu tai papasakosi kas paskiau dejosi. Bus idomu pasiskaityti. O gal netycia sugebesi sias dvi ANTI-virusines padaryti draugiskomis ir taip paneiksi mita, kad dvi ANTI-virusines pjauna ne tik viena kita, bet ir PC OS.
as buvau padares eksperimanta ir tikrai zinau kas buvo pasakysiu visa tiesa.buvo 3 antivirusines ir pc neistempe galima viska padalyti ant 2 pc mano senasis turejo nod32 ir instalevaunorth sekurity ir letai dirbo o mano naujasis su 3 dirbo avg avira ir avast ir nekibo atsiprasau kad melavau
isbandziau daugybe antivirusiniu...visas populiariausias,geriausias,naujausias..ir isitikinau kad mano kompiuteri isgelbejo turedama atnaujinimus ir sugaudama 140 trojanus...jau galvojau kad mano kompas mires nes niekaip negalejau prisijungti prie interneto..tai avg internet security....super virusine.....super super super
Turiu Avg 8.5 ir Dr.Web launch2 ,pastaroji tik prasiskenavimui reikalinga.Abi įdiegė tikrai geras kompiuteristas ir neminėjo kad jos gali pjautis ar panašiai.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.