This is alternative content.

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Preke keicia pats gamintojas

Puslapiai:  1 iš 1

grambuolis  2008 04 09, 19:55

This is alternative content.

Nusipirkau Lietuvoje Logitech preke su broku. Susirasinejau su Logitech,ivertine kad tikrai neveikia kaip turetu,paklause adreso ir t.t. o sekanciame laiske jau parase kad issiusta is Kanados,dabe numeri prekes,pagal kuri galiu ziureti kaip preke keliauja.
Bet gi as pirkau Lietuvoje,tai kaip su garantija???
Be to ,kadangi atkeliauja is Kanados,ar man Lietuvoje neapkraus muitais? nenumanot kas nors?

niCe
Svečias

84.32.182.30
 2008 04 09, 21:04
sunku cia tau su ta preke bus as pac dabar iklimpes per gerakaina.lt nusipirkau kolonkes 2sav neatsiunte paskuio parase kad dar veluos parasiau jog anuliuotu parase gerai nuejau i krautuve ir bnusipirkau kitas kolonkes pareinu namo ziuriu parase jog kolega tipo suklydo ir anuliuot nebeiseis nebezinau ka daryt gal i nemaisto produktu inspekcija keliaut neisivaizduoju

kazkastai
Svečias

78.60.123.62
 2008 04 29, 19:55
nemokek ir viskas o jei atiduos tavo laime:D

Karkonazz  2008 08 14, 13:25
Man taip su creativo mp3 buvo tai menesi palaike o veliau pakeite i nauja..

Diis  2008 08 15, 11:09
man tai buwo beda su creative zen.viena diena nunesiau kita diena pranese pasiimkit nauja...

mariux1  2008 10 05, 11:59
as manuo kad ntek mokesciu mokėt nes tu pirkai ir ji buvo brokuota tai kau atsius nauja ir viskas bet gali buti taip kad gausi moketi o jei nemokesi i teisma gali saukti

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt