sveiki, as jau rasiau tuo klausimu bet nlb gavau atsakymus ka gali but.. taigi, perinstaliavus windowsus su service pack'u 2u (pries tai buvo be service pasck'o) p1a karta po perinstaliavimo uzsikrauna, padarai restart.. windows loading lange (kur raso microsoft windows xp ir eina melyna juostele is kaires i desine) juostelei daejus iki puses pakimba.
harda tikrinau, ramus tikrinau.
kas dar gali but?
mano vienam draugeliui taip yra tai jis surado paprasta problemos sprendima. kai pastringa jis kompo laida is rozetes istraukia ir paskui vel ikisa atgal taip pora kartu ir paskui pasileidzia xD tau gal tiks toks budas jei ne tai tai daugiau neturiu ka pasiulyt.o be to ar senas tavo kompas ?
patvarkiau- ir visai buvo klatas ne tas kas galvota- kalta buvo magistrale (man ji iskart pasirode itartina- per plona buvo.. bet ja paziurejau pacia paskutine)
Yra neprotingas klausimas protingiem zmonem :DD - pasileidus pc winai uzsikrauna iki welcome skyrno.poto lauk kad ir diena -nieko nevyksta.gal kas buvo susidures su tokia beda? Beje pc Pentium3.Gal viskas nuo amziaus???
uzteko harda prie kito pc pajungti ir patikrint su antivirusu;buvo visa sistema uzkresta,jau maniau ir mano win'ams bus amen...:))Beje,aciu settle uz pasiulyma tikrai nepasinaudojau;p per daug reikalingos info ten;p
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.