Aciu tau.Bet noriu dar paklausti iskur tu tiek daug apie viska zinai,butu gerai jai pasakytum man savo skype tai as galeciau taves konors daugiau paklausti,bet ce aisku jai gali,o jai nenori nesakyk bet vistiek tau labai aciu :)
1. Dar tik pusantrų metų kaip aš turiu normalų kompą ir internetą. Iki to laiko mano žinios pasibaigdavo wordo atidarymu ir heroes3 paleidimu :)
Nėra tos žinios ir dabar stebuklingos, per metus gi visko nesužinosi.
swx as settle bloga skaityt pradejau jau dauk ko suzinojau ir jo rekomenduotas prdejau po forumus kanaisiotis ir as kaika jau zinau :) thank you settle(mantai)
ESET Antivirusas arba SmartSecurity, nors ir mokama programa, bet labai gerai naikina visus virusus ir nelėtina kompiuterio. Licenzija galioja metams laiko.
puiki antivirusine avast profesional ji mokama bet seis laikais viskas kas mokama gali buti ir nemokama :D seip avast turi ir nemokama versija bet mokama versija zymei geresne paprastam namu vartotojui ir pc nepkrauna :) bet jei turim galingesny kompa galima ir panda antivirus kaspersky bet jai pc galingesnis mano toks deja nera todel naudoju avst o virusus jis randa :)
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.