This is alternative content.

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

settle noriu dar kaiko paklausti

Puslapiai:  1 iš 1

FaXe  2008 05 21, 11:29

This is alternative content.

Svekas(sveika) koke mokama antivirusine patartum koke pats(pati)nautum (naudoji).

settle  2008 05 21, 16:03
Aš sveikas :D
Mokamos aš nenaudoju, nes naudoju free avira.

Jei imčiau mokamą kokią, tai būtų arba avira arba kasperskis.

p.s. ant mano niko paspaudus, rodo šiek tiek info apie mane :)

FaXe  2008 05 21, 18:23
Aciu tau.Bet noriu dar paklausti iskur tu tiek daug apie viska zinai,butu gerai jai pasakytum man savo skype tai as galeciau taves konors daugiau paklausti,bet ce aisku jai gali,o jai nenori nesakyk bet vistiek tau labai aciu :)

settle  2008 05 22, 14:16
1. Dar tik pusantrų metų kaip aš turiu normalų kompą ir internetą. Iki to laiko mano žinios pasibaigdavo wordo atidarymu ir heroes3 paleidimu :)
Nėra tos žinios ir dabar stebuklingos, per metus gi visko nesužinosi.

2. Visos mano žinios prasidėjo http://nkm.balsas.lt/Klausiatepatariame/
Vėliau aktyviai pradėjau gyventi
http://computerbild.veidas.lt/forumas

CBL forume daugiausiai ir gavau žinių.

Aišku galima dar prie visko pridėt Lietuvos blogus, iš ten taip pat nemažai info galima gaut.

Skaipo mano tau taip smarkiai nereikia, kad aš tau jį duočiau :)

Susisiekt su manim gali čia, mano bloge http://settle.private.lt/
emailu kaipgis@gmail.com
bei CBL ir kompiuterijos forumuose su niku settle :)

niCe
Svečias

84.32.182.30
 2008 05 22, 22:09
kaspersky naudok jei kompa turi gera ir negaila jo letint, o jei su intrigavau tai nod32 :)

desmotas  2008 05 25, 14:15
Aš naudoju „ESET smart security“ (kaina apie 170lt.)

ispanas  2010 08 05, 19:00
swx as settle bloga skaityt pradejau jau dauk ko suzinojau ir jo rekomenduotas prdejau po forumus kanaisiotis ir as kaika jau zinau :) thank you settle(mantai)

PC Guru
Svečias

78.58.135.169
 2010 08 18, 18:21
ESET Antivirusas arba SmartSecurity, nors ir mokama programa, bet labai gerai naikina visus virusus ir nelėtina kompiuterio. Licenzija galioja metams laiko.

ispanas  2010 08 26, 14:36
puiki antivirusine avast profesional ji mokama bet seis laikais viskas kas mokama gali buti ir nemokama :D seip avast turi ir nemokama versija bet mokama versija zymei geresne paprastam namu vartotojui ir pc nepkrauna :) bet jei turim galingesny kompa galima ir panda antivirus kaspersky bet jai pc galingesnis mano toks deja nera todel naudoju avst o virusus jis randa :)

slpa  2010 08 26, 17:54
kokia antivirusinė nebūtu puiki, jei tarpinė tarp kedės ir klaviatūros bloga tai niekas nepadės.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt