O čia kaip ponas pageidaus. Bet, kad žmogau prikuri temų apie vieną ir ta patį. Kažką panašaus jau rašiau temoje "Nemokomos virusinės". Jei netingi užeik į mano temą.
to smauglys
Ko jam reikia jis jau turi ir nemainys į, pirmą kartą gyvenime išgirstą, kažkokį "misterį twisterį". Na nebent "misteris twisteris" įdomus tuo, kad aptinka rookitus, kai kitos antivirusinės - rootkit'us. :D
to smauglys
Jei dar kartą, sėdėdamas prie monitoriaus, pamatysi mane, siūlyčiau persižegnoti. Na o jei pasirodys balti arkliai tada patarčiau pailsėti nuo kompiuterio nors keletą dienų, nes žiūriu, kad tau prasideda negrįžtami smegenų pokyčiai.:D:D
P.S. Beje neparašei ant kieno nosies tau snarglys vaidenasi. :D :D :D Jei ant tavo, pakviesk mamytę, ji žinos ką daryti.:D
to smauglys
Tai išsižiok plačiau, kad to snarglio netektų nuo grindų laižyti. :D Beje, pas normalius žmones, snarglys tyso IŠ NOSIES. Gal tavo snargliai kažkuo ypatingi, kad užlipa ANT NOSIES. :D
P.S. O kaip snargliai susiję su programine įranga?
to smauglys
Aš dar tiek nenusigyvenau, kad smauglių prašyčiau patarimų, ir tuo labiau jais naudočiausi. :)
P.S. Man patys smaugliai primena didelius, šliaužiojančius snarglius. :D
P.S.S. Kai antradienį pasirodys dėdės adminai, pachmelingomis galvomis, sto pūdovai,mes abu gausim po baną.:)
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.