bandau pasijungti spauzdintuva bet instaliojant programa man ismeta lentele su klaida man vienas zmogus sake kad gali buti nes man truksta 2 serverio pako ar tai gali buti tiesa prasau padekit man...
Abejoju ar kas galės tau padėt su tokiu aprašymu... Bent parašytum ką toj lentelėj rašo. O service pack 2 yra geras dalykas, nors abejoju ar jo reikia instaliacijai...
Ir kas nors pataisykit filtrą nes čia ne joks kenkėjiškas pranešimas :D
nu man raso taip:
Setup has detirmined that the spooler service is stoped.In order to continue installation, it must be started. Do you vant the spooler service started now? Choose "Yes to start the service and continue the installation or choose "No to Exit the installation.
Printeriai man gili paslaptis. Pvz., net pas mane neveikia skaneris. O kodel taip gali buti tik velniai te zino. Koks printeris? Kokia tavo windows'u OS? (operacine sistema) Ar darai viska kaip parasyta gide? Dazniausi dalykai yra neprijungti aparato kol neprasys instaliavimo metu softas. Ir isjungti anti-virusine kai pradesi instaliuoti. Jei tave puola virusai tai istrauk interneto laida, o tada virusine. Tu printeri pirkai ar perpirkai is kazko? gal jis yra sugedes? Kai instaliuoji, CD originalus ar is kazkur siunteisi?
nu ka man neweikia niekas nes as jau zn windows reikia nauju o sejp wiskas nauja ir orginalu nes as ant sawo senojo kompo bandziau pasileisti ir man paleido tai db kambary turi stoweti 2 kompai bet wistiek aciu wisiems uz pagalbas :*
pajungeme pejnstaliavia win sistema.ji netycia viena sistemini faila buvo sukeitus,o tu win'u cd neturejau,teko pust naujus.dabar veikia viskas 100%(jei pati eilini karta win'u neuzlaus,arba av nesugadins)
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.