tinklas.lt

REKLAMA

Numeris:  

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

neinaa pajungti spauzdintuvo

Puslapiai:  1 iš 1

raminta
Svečias

78.61.83.103
 2008 06 03, 16:44
bandau pasijungti spauzdintuva bet instaliojant programa man ismeta lentele su klaida man vienas zmogus sake kad gali buti nes man truksta 2 serverio pako ar tai gali buti tiesa prasau padekit man...

asasdasdasd
Svečias

78.62.81.250
 2008 06 03, 18:29
Abejoju ar kas galės tau padėt su tokiu aprašymu... Bent parašytum ką toj lentelėj rašo. O service pack 2 yra geras dalykas, nors abejoju ar jo reikia instaliacijai...

Ir kas nors pataisykit filtrą nes čia ne joks kenkėjiškas pranešimas :D

raminta
Svečias

78.61.83.103
 2008 06 03, 22:17
nu man raso taip:
Setup has detirmined that the spooler service is stoped.In order to continue installation, it must be started. Do you vant the spooler service started now? Choose "Yes to start the service and continue the installation or choose "No to Exit the installation.

Nezinomas
Svečias

213.197.129.10
 2008 06 04, 23:04
Printeriai man gili paslaptis. Pvz., net pas mane neveikia skaneris. O kodel taip gali buti tik velniai te zino. Koks printeris? Kokia tavo windows'u OS? (operacine sistema) Ar darai viska kaip parasyta gide? Dazniausi dalykai yra neprijungti aparato kol neprasys instaliavimo metu softas. Ir isjungti anti-virusine kai pradesi instaliuoti. Jei tave puola virusai tai istrauk interneto laida, o tada virusine. Tu printeri pirkai ar perpirkai is kazko? gal jis yra sugedes? Kai instaliuoji, CD originalus ar is kazkur siunteisi?

asdasdsdfdf
Svečias

78.62.81.250
 2008 06 05, 11:40
O lentelėj ką spaudi ? Šeip paspaudus YES turėtų veikt...

raminta
Svečias

78.61.83.103
 2008 06 06, 18:51
nu ka man neweikia niekas nes as jau zn windows reikia nauju o sejp wiskas nauja ir orginalu nes as ant sawo senojo kompo bandziau pasileisti ir man paleido tai db kambary turi stoweti 2 kompai bet wistiek aciu wisiems uz pagalbas :*

desmotas  2008 06 08, 17:49
raminta ---> aiškiau atsakyk į Nezinomas klausimus.

valdux  2008 11 16, 21:12
pajungeme pejnstaliavia win sistema.ji netycia viena sistemini faila buvo sukeitus,o tu win'u cd neturejau,teko pust naujus.dabar veikia viskas 100%(jei pati eilini karta win'u neuzlaus,arba av nesugadins)

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt