Na, as siuo klausimu nelabai patarsiu ka geriau, nes kazkaip man jie yra per prangus vis dar, o del patogumo apsistoju ir su vidiniais. Svarbiausia kad zinotum kiek GB tau reikia. Ka su juo darysi ir panasiai. Pvz., as nusipirkau vidini 280GB ir man pilnai pakanka nes pagrinde i ji eina filmai ir muzika. Na, cia tik mazas toks patarimas. :) lauk patarimu is forumieciu.
ziurint kam tu ji naudosi ta prasmear jis pas ave gules visa laika namie ar tu jie ketini nesiotis visur
jei nesiotis tai sakyciau geriau 2,5" nes gabaritai mazesni bet cia patogum klausimas. dar galeciau patart pirkt harda kaip vidini nesiojamam kompui o pati korpusa pirktis atskirai (taip gausis daug pigiau),dazniausiai korpusai turi papildoma usb laida maitinimui pajungt jei kartais tavo kompas nesugebetu ismaitint is vieno.
----------------------------------------------------------
cia tik mano numone
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.