This is alternative content.

REKLAMA

www.pirkpigiau.lt

GoPro Hero

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

isoriniai HDD

Puslapiai:  1 iš 1

Emiras
Svečias

217.77.17.117
 2008 06 05, 9:32

This is alternative content.

noriu pirkti isorini HDD, tai gal kas patartu koki geriau pirkti, 2,5" ar 3,5", kokie ju privalumai ir minusai ir pan,dekui.

Nezinomas
Svečias

213.197.129.10
 2008 06 05, 22:24
Na, as siuo klausimu nelabai patarsiu ka geriau, nes kazkaip man jie yra per prangus vis dar, o del patogumo apsistoju ir su vidiniais. Svarbiausia kad zinotum kiek GB tau reikia. Ka su juo darysi ir panasiai. Pvz., as nusipirkau vidini 280GB ir man pilnai pakanka nes pagrinde i ji eina filmai ir muzika. Na, cia tik mazas toks patarimas. :) lauk patarimu is forumieciu.

slpa
Svečias

78.56.223.162
 2008 06 06, 17:02
ziurint kam tu ji naudosi ta prasmear jis pas ave gules visa laika namie ar tu jie ketini nesiotis visur
jei nesiotis tai sakyciau geriau 2,5" nes gabaritai mazesni bet cia patogum klausimas. dar galeciau patart pirkt harda kaip vidini nesiojamam kompui o pati korpusa pirktis atskirai (taip gausis daug pigiau),dazniausiai korpusai turi papildoma usb laida maitinimui pajungt jei kartais tavo kompas nesugebetu ismaitint is vieno.

----------------------------------------------------------
cia tik mano numone

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt