Na, pirmas dalykas, man atrodo, kad Rugpjucio dar neisejas zurnalo numeris. Jei jis jau isejas, tai gal tau kas is pasto dezutes istrauke? Pasigauk zmogu, kuris isnesioja zurnalus ir paklausk kaip cia kas.
Liepos ir Rugpjučio men žurnalus esu nusipirkęs ,jis išeina į prekybą kiekvieną mėnesį berods nuo 15 dienos.Kreipkis į paštą arba siusk meilą info@computeractive.lt
Aš tai provincialas bet 2008m rugpjūčio mėn žurnalas computeractive Nr:15 mano rankose Pagrindinė žurnalo tema"Viskas ko reikia už dyką"Pirkau kioske.:)
Gal pas juos baigėsi darbo diena,pabandyk parašyti kitą savaitę.Dar paštininko pasiteirauk.Svarbiausia išsiaiškinti kas kaltas.Skyrelyje "kontaktai"pažiūrėk,ten telefonų numeriai surašyti.Pasiskambink jei turi noro.Forume panaršyk ,gal kam jau buvo panašių problemų.
Nežinomas Sužinojau tai iš čia: http://www.computeractive.lt/forum/topic/104/
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.