Gal kas žinot, kaip sutepti vaizdo plokštės Radeon 9550 ventiliatorių? Įjungus kompiuterį,kaukia.Tepimo skylutės iš viršaus ,kaipCPU ventiliatoriuje,nėra.Ištisa plastmasė.Dėkoju už patarimą.
jei kaukia tai dar nieko :) bet jau pozymis kad reikia sukti galva. Pas mane jis jau nebepajegia suktis, tenka kaskart pasukt kad igautu pagreiti ir savaime suktusi.
Taip matau cia siaubingi dalykai vyksta instalint krivosopna mokam defaultu o ventika prisukt uz 15 lt nauja ir termopasta paeist nelabai. Tai nubegi ir nusiperki ventika tr did nei esamas paimi 4 varztus ir pritvirtini prie radiatoriaus
Gerbiamas(nors nelabai) bigcatwar.Jeigu jūsų liežuvis netelpa savo vietoje,tai nebūtina jį laidyti ir demonstruoti visiems ,manant ,jog tai talento demonstravimas.
O varžtelių aš esu daugiau sukęs negu jūs esate tų varžtelių matęs.Tik šiuo metu pardavime tokių ventiliatorių nėra.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.