This is alternative content.

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

NTLDR is missing

Puslapiai:  1 iš 1

darbingas  2008 07 23, 0:18

This is alternative content.

Labas vakaras.
Labai didele problema turiu.
Acer aspire (notebook) uzluzo windows XP home, gerai kad buvau "iskepes" eRecovery diska.
Atkuriau visa sistema i tokia kai pirkau.
Ir meginau sukurti c:disko kopija su programom O&O disk image, ir titan back up.
Kazka pridariau ir kraunantis kompui raso "NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart"
Dabar jau nepadeda ir diskas kuri buvau "issikepes" kai pirkau pc, uzrasas
tas pats "NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart"
Prasau gelbekit!!!!!

mariusxxxx  2008 07 28, 14:29
bandyk suformatuot kieta diska ir irasyt windows'us dar karta

Bagmamka  2010 01 23, 13:26
va ir man pasitaikė taip ((( suformatavus diską per Bart Pe - tip-top toks pranešimas. panaršius Google, pataria įdėt tą NTLDR, ale kur, jei diskas suformatuotas :S

Bagmamka  2010 01 23, 13:30
tarp kitko šitas niekingas šūkis "NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart" pasirodo įdėjus instaliacinį CD. BIOS nustačiau teisingai . (((

slpa  2010 01 23, 17:15
žiūrėk čia gal padės

http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm

Bagmamka  2010 01 23, 18:29
taigi, dar prieš tai bandžiau tokią nuorodą ir tai, kas iš jos eina. gal kažko ir neįkirtau anglų kalba, ir problemos nepavyko įveikt.neįma instaliacinio CD jokio, nors tu ką. jau aklai per lyve sumaitinau į formatuoto (ntfs failų sistema)HDD informacijos folderiuką ir i386 , ir ntldr. ieškau plaktuko, bet nėr diedų namie, nėr ir plaktuko.... ((((((
o gal galėtų kas lietuviškai paaiškint, kur sukišti tą ntldr, kai į hardą įeinu tik par Bart Pe?
o gal jau hardui laikas į rojų? (((

slpa  2010 01 23, 22:31
o esi tikra kad diskas tikrai tinkamas, ar nustatyta biose kad krautusi is kompakto? O diskas buvo pilnai suformatuotas?

darbingas  2010 01 23, 22:54
Po visokiausiu bandymu, issiaiskinau, jog butent man taip nutiko, nes bandziau kopijuoti visa diska, todel ir dingo tas "ntlrd". Dabar naudoju Acronis programa ir esu visiskai saugus del panasiu dalyku, kai windowsai neuzsikrauna.

Bagmamka  2010 01 23, 23:32
slpa, viskuo esu tikra. dar diską patikrinau su Paragon Paragon Hard Disk Manager, pažymėjo didesnę hardo dalį raudonai - "detekted", kažką bandžiau performatuoti, sistema iš boot CD pradėjo krautis, bet nutrūko dėl blogų disko sektorių.jokie gydymo įrankiai nepadėjo, tada pamėginau Ubuntu,kuri piktai parodė, kad diskas jau savo atitarnavęs.

šiaip tai viskas prasidėjo po formatavimo sistemos disk manageriu, o pasibaigė verdiktu - realia šiukšlų dėže...(((

Bagmamka  2010 01 23, 23:33
darbingas, o kaip atstatei tą NTLDR?

Gretineliux
Svečias

81.29.21.20
 2010 06 06, 17:53
Ta pati nesąmone mano (notebook) su windows vista atsitiko.
Įdiegiau win 7 ir norėjau pašalinti VISTA suformatavau C:/ diską ir perkraunant išmetė "NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart" Bandžiau recovery. Nieko nereguoja.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt