Kai perrašiau windowsus dingo garsas.Manau reikalingi garso draiveriai tik nežinau kokie ir iš kur juos parsisiųst. Kaip sužinot kokie garso draiveriai man reikalingi ?
parsisiusk programa pavyzdziui PC Wizard(ji yra nemokama) su jos pagalba suzinosi kokia pas tave garso plokste ir tada per googla galesi ivedus garso plokshtes pavadinima susirast
sveiki gal kas galietu padeti perinstalevau pc nebuvo garso seip netaip radau tik negaliu rasti motinines draivu ir per everesta bandziau bet kiek atsisiunciu vis kaskas netaip suinstalinu ir ismeta melina lentele ir viskas perta tapati dabar sedziu vista suinstalines bet nenuoriu gal kas ka patars Motherboard Name Lite-On NR138
nienu zuodziu kaip perinstalinu visalaika meta sauktukus ant motinines ir audio medija control kaip paleidziu kad jieskotu lik jau randa audio draivus uzsikraudinieja o kaip nedauk truksta tada isijunge kompas vakar buvau rades vistos diske garsas veike bet motinines nekaip nerandu ir intikas neveike o kai suinstaliuoju motinines draivus instaliuojasi iki puses ir isimeta melina lentele o ten skaiseoi aina iki10 paskui nieko tik raso kaska portcls.sys ebc8246d ir taip tuoliau tik nezinau kame problema aciu
Na, o man prapuole sketis. Gal zinai kur rasti? Pries klausdamas gal galetum issamiau savo beda apibudinti? Kas nutiko? ka darei pries tai, kai dingo? Manau pradziai to uztektu. Nes paprtastas patarimas yra toks, desineje, kur laikrodukas, yra icona garsekalbio. Ant jos du kartus paspaudi kairiuoju peles klavisu ir turi atsidaryti lentele, Joje paziurek ar nera ant kurio nors is langeliu uzdetas ixas ar varnele? Jei yra, paspausk ant kvadrato ir tada nusiims. Ir slankykliai pakelti turi buti i virsu.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.