Lietuviški žurnalai jau internete!  www.zurnalai.lt

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Garso draiveris

Puslapiai:  1 2 iš 2

deiwis
Svečias

86.38.51.181
 2009 12 05, 19:31
Man dingo garsas oc kas galetu but

nezinomas  2009 12 06, 13:02
Nemanau, kad su tokiu aprasymu susilauksi kokios pagalbos. rasyk issamiau apie problema. Kas pries tai vyko, ar su OS nieko nedarei ir panasiai. Beje, kas yra tas: oc?

darelis
Svečias

78.62.93.39
 2010 02 07, 16:14
sveiki gal kas galite man padeti.kazka pridirbau su kompiuteriu ir dingo garso draiveriai,ka man dabar daryti?kaip ir kokius bandyti atsisiusti?

nezinomas  2010 02 07, 20:57
Ka reiskia dingo? Pasakok ka darei, kad jie dingo. Ka trynei ar pakeitei..

mindaugas159  2010 03 09, 20:30
Sveiki. man taip pat iskilo beda su audio driver. na buvo taip zaidziau online game ir klausiau muz ir kaip uzlagino ta muzika ir pradejo trukciodama groti. NA isjungiau muzika ir pabandziau ijungti pernaujo ir vistiek trukciojo ka bedaryciau... anksciau buvo viskas tvarkoje o dabar is niekur... nemete jokio error. tada istryniau sana audio dirver ir irasiau nauja realtek ac'97 ir nieko nevyksta. GAL GALIT APSVIESTI AR PADETI? menkiausia informacija padetu

Bagmamka  2010 03 09, 21:09
mindaugas159, ar tik on line trūkčioja garsas? ar kiti iš kompiuterio pvz mp3 įrašai taip pat? gal tiesiog galingas žaidas ir nepatraukia kompas.jei draiverį atnaujinai, tai problemos ne draiveriuose.

mindaugas159  Vakar, 12:09
trukciojo garsas tik is pradziu, poto dingo galutinai. badziau perrasyti driver ir nieko nepadejo ir nezinau kaip dabar cia pataisyti.. manau OS perrasymas pades tik to daryti nesinori nes yra pakankamai daug info ir nelabai turiu kur sukelti...
ka galima bandyt daryt norit surasti problema? nes nezinau net priezasties kodel taip atsitiko. del zaidimo taip jis pakankamai galingas ir mzdg 50% zaideju susiduria su kompo sutrikimais (leciau dirba) bet tokio dalyko dar nebuvo.

Bagmamka  Vakar, 19:24
neparašei, ar kiti kompiuterio garsai normaliai veikia. jei neveikia, tai gali būt problemos su garso korta, ji paprastai būna integruota į mamką, bet galima nusipirkti ir įdėti atskirą. sistemos perinstaliavimas vargu ar padėtų, bet jei nori išsaugoti dokumentus, turėtum suskaidyti diską ir dokumentų kelią nurodyti į naują particiją, bet programų tokiu būdu išsaugoti nepavyks, tektų instaliuoti jas naujai. ko gero tau gali tekti kreiptis į meistriukus, jei pats neturi patirties raustis "geležyje"

slpa  Vakar, 22:26
Galimas dalykas kad padės tik OS perinstaliavimas,negarantuotas 100 proc. bet kadangi pas mane panašiai buvo ir perinstaliavimas padėjo, bet atsukus viską į maksimumą jeigu gerai įsiklausyt per ausines tai garsas labai tylus buvo.

tai gali pavargt suskaldyt diską perkelt duomenys ir perdiegt iš naujo OS o jei tas nepadės tai gali pirkti garso plokštę kita, jei bus sugedusi integruota garso plokštė tai vargu ar meistrai imsis taisyt (nebent kontaktai išlaužti) greičiau pasiūlys pirkti garso plokštę arbą kita motininę.

O patirtie raustis "geležyje" manau neturi, tai nepatariu pačiam kažką krapštyt.

Puslapiai:  1 2 iš 2

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt