Turiu stai tokia motinine plokste:
Socket 478, 533FSB, HT
VIA P4M266A/8235 Chipset
Integrated graphics (32MB UMA)
Slots: AGP, 2x PCI, CNR
AC'97, USB2.0, LAN, ATA133
DDR266, MicroATX Form Fact
Ir kai idedu savo Sapphire ATI Radeon 1300x ir pajungiu prie jos monitoriu, pc net nebebando krautis... uzia vintiliatoriai, bet nieko daugiau... Viso to nebuvo, kol neperrasiau Window'su... Pc gavau dykai, bet HD su Window'sais turejau nuo senesnio PC, (vaizdaplokste, taipogi mano senoji...). Kas keisciausia - ant integruotos video plokstes viskas veikia kuo puikiausiai, bet kai idedu Radeona - pradeda nebeuzsikrauti. (net neprijungus monitoriaus kabelio prie Radeono)... Bandziau ieskoti BIOS'e sprendimo, bet "allocate IRQ to PCI VGA" pasirinkimai yra tokie - PCI arba VGA(ar AGP)/onboard (sorri, nepamenu db.). Bandziau per "divice manager" disable'inti, bet nieko naujo - vistiek nesikrauna su Radeonu, o su integruota - kraunasi... Daug skaiciausi internete apie panasias problemas, tik lygiai tokios pat neradau... daug ka isbandziau, taigi tikiuosi, kad JUS galesite man kuom nors padeti... Stengiausi viska aiskiai ir issamiai paaiskinti, kas ir kame yra problema, tikiuosi suprasite... Aciu uz demesi, laukiu Jusu pagalbos
Na, pasiziurek dar karta ar gerai sujungei naujaja vaizdo plokste. Prijungei laidus ten, kur ir reikia. Jei vistiek neveiks, tada nesk preke atgal ir sakyk, kad ji brokuota ar tegul parodo kaip ja pajungti. Gal ne prie tu laidu reikia jungti ar panasiai. P.S. Man labiau problema primena tai, kad nebuvo vienas laidas prijungtas kuris atsakingas uz elektros padavima i vintiliatoriu.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.