mano mėgstamiausi serialai - csi miami/ny. jei kas paklaustų kodėl, su malonumu paaiškinčiau: ten dirba nerealūs kriminalistai. ištrauka:
- tu žudikas!
- nea, aš ne žudikas.
- tu žudikas, nes [tas ir anas].
- nu jo, aš žudikas...
žodžiu, mieli vaikučiai, moralas būtų toks: čia yra vogta nuotrauka, nes joje amerikonas :))))))))
btw, aš ją vogiau, o ignas su žvake stovėjo ir viską matė!!!! :))))))))
ačiū tau, ignai, už gerą jumoro dozę :))) kažko trūko šiam vakarui :)))))))
dauguma nuotraukų ne mūsų darytos, bet tai dar nereiškia, kad jos vogtos. už jas sumokėta "centas į centą" :)
nereikia šmeižt ir vadint vagimis. pagalvok galva prieš rašydamas, nes kai kas gali ir įsižeisti (ne apie save aš čia).
linasnk, koks tau skirtumas darė jie patys ar ne. Tas ar anas. Ne tu turi prisikabinėti dėl kiekvieno šūdelio.
Tada aš leidžių teiginį iš oro, net ne argumentuotai, kad tu esi kito tėvo, nors to nežinojai visą gyvenimą kol aš tau nepasakiau. Blaaa...Dabar būk geras ir paneik viską. Bus įdomu pažiūrėti kaip tu tą darysi. :) lol
Atsakymas ne į temą. O dėl nuotraukos: aiškiai matosi, kad ne patys ją darėte, nereikia įtikinėti žmonių savo nekaltumu.
juokingas tu :N stai tau kvaila sypsena :) dabar von lot i one ten tokiu kaip tu pilna ( nuo 9 iki 16 m )tikrai rasi sau bendraminciu ir kvailu paziuru i tavo manymu kvailas sypsenas , as asmeniskai natau dvitaski su skliausteliu :) ,gal bent retkarciais akis plauk su vandeniu o ne kaskuom
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.