ir kur gi čia nemandagumas? :)
skaudu? priėmei asmeniškai? :)))
negaliu padėt. visi atranda sąsajas savaip. čia toks pat ryšys kaip ir tarp žurnalo naujo numerio ir vasaros :))))
jei jau taip giliai kapstomės, tai įžvelgiu nemandagumą tavo teiginiuose. dar įžvelgiu tavo nuoskaudą į kurią gavai repliką (iš manęs, o ne žurnalo), kuri buvo (mano nuomone) 100% tiksli. jei kas nors mano kitaip - išklausysiu :)
linasnk, kaip tau neįkrenta į galva, kad problemų ieškotojas esi tu vienintelis čia. Jei jau žurnale (Computer Active) nerandi sau tinkančios informaijos - nebūtina jį šmeišti, todėl, kad yra žmonių tūkstantį kartų daugiau, kuriems žurnalo informacija puikiausiai tinka.
Ir dar mačiau apie CBL minėjai, kad jis geresnis ir pan.
Tačiau ką aš galiu pasakyti apie CBL straipsnių kokybę - bloga.
O viename straipsnyje pamačiau, jog geriausia naršyklė jie pripažino ff, nuo jos atsiliko Opera - atsilikimo priežastis motivuojama taip: Opera neturi pagalbos žinyno.
Nu blem, juokas ima tiesiog kai pamatai kokių blevizgų jie ten prirašo. Beje kiek pastebėjau tai CBL leidžią tą patį per tą patį.
Ačiū už dėmesi.
Ponas untitled rašėt, kad cituoju" "čia yra forumas - laisva vieta laisvai reikšti savo nuomonę bet kokia forma".
Pirmiausia turiu pasakyti, kad toks forumo administratoriaus elgesys parodo viso forumo ir žurnalo lygį, mužikai.
Antra taigi čia galiu reikšti savo nuomonę, bet kokia forma, taip? Tai tada: blet, nac**********, va savo nuomone pareiškiau.
aš kalbėjau apie žodžių rašymą iš didžiosios raidės. tai geros moralės normoms neprieštarauja, o keiksmažodžiai prieštarauja. ir forumo taisyklėm prieštarauja.
Man kai parašai žodį Lietuva iš mažosios raidės ir net to nepripažįsti prieštarauja moralės normoms, velniai nematė kai pasako koks nors vaikas į forumą atėjęs, bet kai pradeda administratorius taip šnekėti tai, o dėl žodžių rašymo tai man nusižengia moralės normoms visiškas lietuvių kalbos negerbimas.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.