tinklas.lt

REKLAMA

Numeris:  

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Plz plz maldauju ATSILIGINSIU!!!!!PLZ PERSKAITYKITE
PADEKITE!!!!!!!!!!!!!

Puslapiai:  1 iš 1

Evaldas
Svečias

78.61.188.172
 2008 11 17, 22:43
Man reikia suzinoti kaip atverrsti COMPUTER ADMINISTRATOR.Pas mane CONTROL PANELEJE YRA TOKS USERS ACCOUNTS As esu pasidares LIMITED ACCOUNT man reikia suzinoti kaip atversti COMPUTER ADMINISTRATOR nes beveik jokio zaidimo nei jokiu prgm negaliu pasileisti!!!PATARCIAUT TO NEDARYTI NES JOKIE ZAIDIMAI NEPASILEIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!Mano skype evaldas004
ACIU!!!!

slpa  2008 11 18, 2:17
o ar buvo uzdetas slaptazodis ant administratoriaus akaunto?
ir jei buvo ar atsimeni ji ?
jei atsimeni tai tada ijungus kompa pasirodzius wellcome screen'ui spausk desini ctr+alt+del ir ten ivesk user:Administrator
password: <toki koki tu buvei ivedes os instaliavimo metu o jei nebuvai ivedes tai tada nieko nevesk spausk enter>

prisijungsi su administratoriaus teisemis ir galesi keist akauntu tipus

jei sitas variantas netinka tai tada sakyk
pasiulisim kita

musiaa
Svečias

82.135.223.110
 2008 11 22, 17:34
o jeu neatsimeni slaptazodzio??

darbingas  2008 11 22, 20:00
Gali ir nezinodamas jo, ji pakeisti. Cmd sugeba viska.

valdux  2008 11 23, 1:33
jei visai neimanoma paleist naudok HIREN CD.ten rasi pasword recovery tolls.naudotis paprasta ir lengva.beto kai paleidi zaido instala nurodik admino taeises,ten ivedi pasworda (jei ji atsimeni)ir paleidi geima

Visa sia nfo vertinti kritiskai,uz sios nfo naudojima ir jos rezultatus atsakote patys

nezinomas  2008 11 23, 23:43
As tai siulyciau kita karta prasmingesni temos pavadinima pasirinkti. Nes mes vienu ar kitu atveju skaitome forumo temas ir bandome padeti lankytojams ir kartu sau. :-D tai buk malonus ir kita karta, bei ir kitiems ta sakau, kurkite temu pavadinimus kurios yra susijusios su jusu problema.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt