Nusipirkau aš žurnaliuką "computer active" vien tik dėl smalsumo, nes negalėjau pavartyti.Be to dar ir cd buvo, tai nusprendžiau įsigyti. Visiškai nusivyliau šiuo žurnaliuku. Iliustracijos vaikiškos, o juk žurnalas ne vaikams.Įdomiai išdėstytos mintys pvz.:
"...apsilankyk www.google.com svetainėje.Ne www.google.lt, bet www.google.com..." (42psl)pakartoja lyg besmegeniams
"...Atsiųstа ir atspaustа efektų katalogą..."(45psl)
kodel ne "išarchyvuotą"?
Straipsniai kažkur jau skaityti (ne žodis žodin, bet esmė ta pati). Berods "computer bild" žurnaliuke. Pvz.: išleistas open office 3.0 (8 psl) apie tai "computer bild pranešė" lapkričio pirmą dieną
Skaitytojo klausimas dėl 32 ir 64 bit, buvo ir man aktualus, bet deja atsakymas man nepadėjo (50psl). O kitas kelias tikrai yra, kad sužinotum kokia sistema (32? 64?)
Ir dar... Kompaktas man labai primena žurnalo "hakeris" stilių.
Na bet kokiu atveju, kiekvienas iš mūsų ras naudingos informacijos. Bet, kur jos ieškoti?, čia jau sprendžia skaitytojas.
Tad noriu palinkėti "computer active" nemiegoti :) , atkakliai sekti naujienas ,
sudominti skaitytojus naujovėmis ir būti originaliems.
Jo, viskas teisingai, pasirašau ir aš po šiais žodžiais. Kai nusipirkau pirmą kompą, ir aš galvojau, kad jamsiu šituos žurnalus ir skaitysiu, semsiuos žinių pilnom saujom. Tik po poros numerių pastebėjau, kad sumoki 4 litus, o žinių gauni už kokius 50 centų. Tai čia lameriui, o žmogui raukiančiam šituose reikaluose, tai čia tik komiksų knygelė (kalbu ne tik apie CA). Karoče, jei turi netą, tai vargu ar verta pirkti. Tik kai CBL "Patarėjuje" buvo visų metų numeriai PDF formatu nusipirkau, pamaniau, gal ir verti 24 numeriai tų 7,50 Lt. :)
as tai neperku pawartau zurnaliuka parduotuvej isimenu kokius pawadinimus programu atsisiunciu is intiko ir tiek o siaip jie raso senas tiesas tiems lameriams nu mums deja tik intikas gali padet ... =D
Nu suprantat jaj seni zmones nusiperka kompiuteri ir nemoka net neto pasilest tj perka tokius komiksus tj gal jiem ir padeda ce mum tik tajp atrodo jiem parodo is kur ka atsisiust pwz antiwirusinegan aiskei wiskas parodita paweiksleliuose aj manau senem ir waikam pats tas ! :D
Ištikruju tai computer active žurnala kaip profesionalas vertinu skeptiškai, jie viską verčia, nieko, jokių patarimų nepritaiko lietuvai, o ima iš angliško computer active žurnalo. Puslapių daug, o nieko gero neparašo.
Galetu bent jau kokius c++ IDE pagrindus rašyt...
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.