Nėra lievų yra tik netinkami skaitytojai.
Tarkime programuotojas nusiperka Dialogą ir pradeda jį kritikuoti, kad nerašo jam reikalingos informacijos.
Manau, kad pats žurnalas suranda savo skaitytoją, nors pradžioje būna atvirkščiai ir tada skaitytojas nusprendžia ar pirkti dar ar ne.
Juk nemokėsi už šlamštą pinigų.
Teisingai osam, skaitytojai patys renkasi kokio sunkumo turinio žurnalą jiems reikia skaityti.
Tokie kaip linasnk turėtu skaityti ekstra panele. O nevaidinti, kad yra krūtas kompiuterastas ir kompiuterijos vilkas.
Pasikartosiu ir kartu pritarsiu osam'ui. Lievų žurnalų nėra.
A kalbant apie lieviausia kompiuterinį žurnalą.
Man ASMENIŠKAI, tai žurnalai apie PC žaidimus, nes man jie nėra tokie svarbūs, kad aš dar žurnalus pirkčiau.
kiekvienas zurnalas turi savo privalumu pvz.:computer active apraso apie-naujas prekes,''dirbtuves'' ir kelis naujus parsisiuntimus.o va computer bilddaro daug expermentu ir taip yra idomus .PC klubas yra zurnalas tik apie zaidimus.ir tt.
As tai perku CBL ir Computeractive. Man kazkaip sie zurnalai labiau priimtini. Dar CBzaidimai visai gerai. matosi, kad zmones deda pastangu aprasydami juos patis. bent jau as taip manau. O PC gamer man nesamone. Nusipirkau keturis zurnalus ir zadu nustoti. kazkoks vulgarus man zurnalas. matosi, kad ledejai padare > cope > paste. Aisku pries tai isverte. Daug terminu, kurie ten nera paaiskinti. Zodziu prasto leidejo zurnalas. Dabar testuoju viena zurnala ir ziuriu ar jis yra geras ar labai geras. Siaip cia nuo skonio labiau priklauso. Pvz., anksciau pirkau NK, bet kazkaip paskiau pradejo nukrypti i sona. Del CD taip pat apsimokejo. Va kam as liksiu istikimas, tai legendiniam zurnalui, kurio jau nebera: VA. Va cia tai dalykas buvo.
Na, su laiku poziuris keiciasi. Dabar ziuriu ir sypsausi ka esu prirases pries beveik du metelius. :) Siaip kaip ir anksciau taip ir dabar esu istikimas Cbild skaitytojas. Aisku ir CB patarejas. Kazkaip kuo toliau tuo labiau darosi negatyvesne nuomone apie Cactive. Nezinau kodel, bet man sis zurnalas, kaip ir PC gamer, darosi panasesnis i Copy - Paste. Tiesiog rasamos temos nelabai yra aktualios. Noretusi, kad Active redaktoriai idetu ir savo sirdies ir labiau orentuotusi ne i ten, is kur jie ima informacija, bet labiau ziuretu i Lietuvos aktualias ir kas labiau domintu pati skaitytoja. Na, bet cia tik as taip manau. Gal kitiems itinka viskas kas yra aprasyta zurnale. Cactive gerina padeti su CD idejimu, kuriame galetu buti daugiau geresniu programu ir ne tik nemokamu, bet ir mokamu demo, kad zmogus galetu su jomis susipazinti, o ar pirkti ar ne, pasilikti veliau spresti. Na, aisku ir CA gidas, kuriame jau buvo geru numeriu. Verta pagirti uz informacijos kieki, kad ir apie Windows 7, apie kuri Lietuviams, manau, siuo metu buvo svarbu pasiskaityti ir susipazinti. ;) sekmes ir toliau kuriant.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.