This is alternative content.

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Kaip jum atrodo, koks žurnalas apie kompiuterius yra
lieviausias?

Puslapiai:  1 iš 1

linasnk  2007 06 23, 12:13

This is alternative content.

Man - computer active

osam  2007 06 23, 16:03
Nėra lievų yra tik netinkami skaitytojai.
Tarkime programuotojas nusiperka Dialogą ir pradeda jį kritikuoti, kad nerašo jam reikalingos informacijos.
Manau, kad pats žurnalas suranda savo skaitytoją, nors pradžioje būna atvirkščiai ir tada skaitytojas nusprendžia ar pirkti dar ar ne.
Juk nemokėsi už šlamštą pinigų.

Mr.H15  2007 06 24, 19:38
Teisingai osam, skaitytojai patys renkasi kokio sunkumo turinio žurnalą jiems reikia skaityti.
Tokie kaip linasnk turėtu skaityti ekstra panele. O nevaidinti, kad yra krūtas kompiuterastas ir kompiuterijos vilkas.

Pasikartosiu ir kartu pritarsiu osam'ui. Lievų žurnalų nėra.

osam  2007 06 24, 20:32
A kalbant apie lieviausia kompiuterinį žurnalą.
Man ASMENIŠKAI, tai žurnalai apie PC žaidimus, nes man jie nėra tokie svarbūs, kad aš dar žurnalus pirkčiau.

BigGameHunte
r
 2007 07 05, 10:27
kiekvienas zurnalas turi savo privalumu pvz.:computer active apraso apie-naujas prekes,''dirbtuves'' ir kelis naujus parsisiuntimus.o va computer bilddaro daug expermentu ir taip yra idomus .PC klubas yra zurnalas tik apie zaidimus.ir tt.

MrEwazz  2007 07 05, 15:20
PC Klubas -tik geimerems....uztai jis liewiausias

grambuolis  2007 07 05, 20:54
AS tai perku Computer Active, be to uzsisakes Computer Bild,Naujoji Komunikacija,Kompiuterija,Computer Bild patarejas.O visi kiti maziau patinka.

dfghvghbh
Svečias

78.60.79.141
 2007 07 11, 20:05
Nu ir pasakei... kad daugiau žurnalų apie kompus nėr...

mariusxxxx  2007 07 22, 14:40
yra, pvz. pc klubas, bet kiti apie zaidimus

Lita  2007 07 22, 21:00
Aj ka as zn.. Perku Computer Active, Computer Bild ir CB Patareja. O kitu ne.Ir tie kiti man neidomus. Bet nesakyciau, kad jie lievi

FaXe  2008 02 19, 19:30
pritariu litai :D

Lukassssssx  2008 02 23, 22:03
nu tai cpmputer active ir pc gamer

pipi-best  2008 06 03, 11:37
Nu o aš tai kartais perku COMPUTER active arba Computer Bild

Nezinomas
Svečias

213.197.129.10
 2008 06 03, 12:48
As tai perku CBL ir Computeractive. Man kazkaip sie zurnalai labiau priimtini. Dar CBzaidimai visai gerai. matosi, kad zmones deda pastangu aprasydami juos patis. bent jau as taip manau. O PC gamer man nesamone. Nusipirkau keturis zurnalus ir zadu nustoti. kazkoks vulgarus man zurnalas. matosi, kad ledejai padare > cope > paste. Aisku pries tai isverte. Daug terminu, kurie ten nera paaiskinti. Zodziu prasto leidejo zurnalas. Dabar testuoju viena zurnala ir ziuriu ar jis yra geras ar labai geras. Siaip cia nuo skonio labiau priklauso. Pvz., anksciau pirkau NK, bet kazkaip paskiau pradejo nukrypti i sona. Del CD taip pat apsimokejo. Va kam as liksiu istikimas, tai legendiniam zurnalui, kurio jau nebera: VA. Va cia tai dalykas buvo.

desmotas  2008 07 07, 15:23
Nzn. siajp bet as visiskai sutinku su Nezinomas

meskinas
Svečias

62.212.200.29
 2010 05 12, 6:35
pirkau nemazai zurnalau.geriausi tai bildas patarejas bildo.nu ir nieko active.o zaidimu nebepirksiu.jai pradetu apie koncules rasiti.tai gerai butu

nezinomas  2010 05 13, 23:46
Na, su laiku poziuris keiciasi. Dabar ziuriu ir sypsausi ka esu prirases pries beveik du metelius. :) Siaip kaip ir anksciau taip ir dabar esu istikimas Cbild skaitytojas. Aisku ir CB patarejas. Kazkaip kuo toliau tuo labiau darosi negatyvesne nuomone apie Cactive. Nezinau kodel, bet man sis zurnalas, kaip ir PC gamer, darosi panasesnis i Copy - Paste. Tiesiog rasamos temos nelabai yra aktualios. Noretusi, kad Active redaktoriai idetu ir savo sirdies ir labiau orentuotusi ne i ten, is kur jie ima informacija, bet labiau ziuretu i Lietuvos aktualias ir kas labiau domintu pati skaitytoja. Na, bet cia tik as taip manau. Gal kitiems itinka viskas kas yra aprasyta zurnale. Cactive gerina padeti su CD idejimu, kuriame galetu buti daugiau geresniu programu ir ne tik nemokamu, bet ir mokamu demo, kad zmogus galetu su jomis susipazinti, o ar pirkti ar ne, pasilikti veliau spresti. Na, aisku ir CA gidas, kuriame jau buvo geru numeriu. Verta pagirti uz informacijos kieki, kad ir apie Windows 7, apie kuri Lietuviams, manau, siuo metu buvo svarbu pasiskaityti ir susipazinti. ;) sekmes ir toliau kuriant.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt