ant darbalaukio spaudi deshini peles klavisha tada properties pasirenki skilti desktop spaudi customize desktop ishsirenki skilti Web paspaudi ant my current homepage spaudi delete ir nuemi shalia esancia varnele arba gali be delet tisiog nuimt varnele (jei aishku ji uzdeta)
taipogi apacioje dar yra lock desktop items shalia jo irgi nuemi varnele ir toliau ok apply ir ok. turetu susitvarkyt.
jei nepades sakyk pagalvosim kita varianta del ko taip gali buti
Hm.. Radau du tokius paaiskinumus ir cia ir kitam tinklalapyje, bet nesuprantu kodel pas mane neveikia? Gal sakau tai dar priklauso nuo picture uzdetos?
gali dar pabandyt vokishka, ar rusishka variantus jei nepades tai bandyk kinishka tas tai turetu padet
to ~~nerdis~~ Kaip priklauso kokiu varantu vadovausies ?
vienas ish variantu pashalint ta fona yra ant my Computer spaudi deshni peles klavisha tada properties->skiltis advanced-> tada prie performance (pats pirmas mygtukas)spaudziam settings-> visual effects ir apacioje susirandam use drop shadows for icon labels on the desktop ir jei nera ties shituo varneles tai pabandyk uzdet jei yra pabandyk nuimt, nes pas mane kai nera varneles tada padaro iconas su fonu o kai uzdeta normaliai (nors shiaip turetu pagal ideja but atvirksciai vienu zodziu pabandyk cia pasiziuret)
Dabar taip pagalvojau, o gal as ne ta isivaizduoju?.. Padariau pagal tavo patarima Slpa, bet uz uzrasu atsirado melynas fonas, nuemus varnele. Tai dabar noriu paklausti, to fono pas mane nera dabar kai as nespaudziu iconos, bet as kai paspaudziu ant iconos tada tas fonas atsiranda. Tai apie kuri is siu dvieju dalyku kalbate? Ar kai nespaudi ar kai paspaudi? Ar abejais atvejais jo neturetu buti? Beje, Nardis gal ta prasme parase, kad pas mane Lietuviskas windowsas, tai gal isivaizdavo, kad ir pas mane tokie. Na, bet cia bus kitiems jo pamoka.
shiap ash supratau kad klausimas buvo kaip panaikint fona ant desktopo ikonu kai nieko nespaudi bet jos su fonu lyg pasirinkus pasirinkus visas (pvz ctrl+A). tai ash sakiau tam variantui kai nieko nedarant visos ikonos su fonu.
shiaip tai fonas tas turetu but ar neturetu cia nera kaip butinumas cia kaip kam patinka, gal kam patinka kad visos ikonos kaip pazymetos su fonu. O tas fonas kur atsiranta paspaudus ant ikonos tai cia jis parodo tipo kad pasirinkai shita ikona ji ishjungt nezinau gal ir galima, kad spalva pakeist galima tai tikrai.
jei tavo desktopo taip vadinamas wallpaper'is yra kazkokio specifinio formato pvz animacija tai dada gaunas ikonu fonas tokios spalvos kokia nustatyta desktopui jei panaikint paveiksliuka, ir cia gaunas jau nebe ikonu fonas o tiesiog dalis desktopo kurios neuzdengia animuotas wallpaperis.
Taip, tada viskas aisku. Pas mane to fono ir nera. As galvojau, kad kiti pasinaikina ir spaudimo metu matoma spalva. Bet man to nereikia. As tik testavau. Viskas ok tada. :)
ant darbalaukio spaudi deshini peles klavisha tada properties pasirenki skilti desktop spaudi customize desktop ishsirenki skilti Web paspaudi ant my current homepage spaudi delete ir nuemi shalia esancia varnele arba gali be delet tisiog nuimt varnele (jei aishku ji uzdeta)
taipogi apacioje dar yra lock desktop items shalia jo irgi nuemi varnele ir toliau ok apply ir ok. turetu susitvarkyt."
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.