neturejau jokio cd viskas buvo parsiusta. o del resursu dabar zaidziu flesini zaidima per intika ir man kompas ziaurei lagint pradejo pasiziurejau kaip tu rasei ir man raso prie firefox.exe CPU buvo pakiles iki 70 jei ne daugiau o dabar nukrito iki 50 Memory 384.644K ir nemazeje. kiek supratau tai ce jau su firefox beda kaskoke yra. daugiau kitos programos yra maziau nei 13.000K. man gal istrinti ta firefox ar kur kitur beda yra?
Jeigu ant firefox daug papildiniu naudoji , atsidares daug tinklapiu ir zaidi zaidima internetu gali uzimti daug vietos siaip but gerai pravalyti juos podeli (jei ji pas tave lietuviska) jis yra( priemones/nuostatos/kitas/tinklas) nes gali buti daug prisikaupia visokiu siukliu jei nepades bandyk perasyt ja tik istrink visus juos folderius/aplankus nes ten ir yra visos siukles .Dar prie to pacio gali isirasyti kitus browserius pabandyk kaip jie veiks gal taip neapkraus kompo pas mane ju yra keli int. explorer( na jis yra pas visus ),firefox(del flashu) ,opera(del tinklapiu vartymo greicio) ,avant browser (siaip del idomumo ir kad greit isijungia beda tik kad visai int.exploreri visai uzgozia ).
ten viskas isvalyta yra. buna pajungti kokie 2 ar 3 puslapei ir pradeda kibineti pc kai paspaudziu ctrl+alt+del te rodo kas pajungta koks 10 ar 15 puslapiu iexplore ar firefox
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.