Lietuviški žurnalai jau internete!  www.zurnalai.lt

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

du antivirusai

Puslapiai:  1 iš 1

aidasvilkas  2008 12 10, 20:23
AVG 8 ir Ad-Aware ka manot apie toky deriny ?

slpa  2008 12 10, 20:52
Ziuriu pas tave labai laki vaizduote :)

cia tu nori abu ishkart suinstaliuot?
jei taip tai pagalvok kas gausis, atmetus ta fantazija kai ko viena antivirusine nepagaus ta sulaikis kita.

pvz paemi zaisla i vienam vaikus pasakom kad tai jo zaislas ir kitam pasakyk kad tai tik jo zaislas ir kad niekam kitam neleistu su juo zaist.
vienu zodziu veikimas bus toks geriausiu atveju vienas vaikis bus daug stipresnis ir neprileis kito prie to zaislo, arba abu bus vienodai stiprus ir tada gausis labai didelis konfliktas.

taigi neturesi tu antivirusines ir dar sistema gali visishkai palužt.

vienintelis variantas derinimo gali vienos antivirusine naudot kitos programos spywar'a, tada turetu but tvarka

settle  2008 12 10, 20:55
ad-aware tik dėl vaizdo
Avg - normali antivirusinė

Derinukas pakenčiamas gautųsi ;)

nezinomas  2008 12 11, 1:02
Siaip jau kad prakalbote apie zaislus, tai noreciau, kad nemaisytumete dvieju skirtingu dalyku. AD-aware yra snipiu salinimo programa, bet ne trojos arkliu ar kitu rimtesniu kenkeju naikintoja. Todel ja vadinti ANTI-virusine yra klaidinimas. As naudojau Kasperski ir AD-aware ir niekas man nenutiko. AD-aware pasalino tai, ko Kasperski nerasdavo. Aisku jei AVG atlieka ir snipiu salinima, tada pilnai pakaks. O kas pjauna PC tai arba dvi ANTI-virusines, Kasperski vs Nod32, arba dvi ANTI-snipinejimo programos, AD-aware vs Spybot. CBL zurnale kaip tik buvo klausimas tokia tema ir atsakymas - jokios zalos ANTI-Virusine nedaro tokiam gamyniui kaip ANTI-Snipes arba atbulai. P.S. Pirmoji mano ANTI-virusine buvo AVG. Pries kaledas paskiau perspejo, kad teks moketi. Tada perejau ant Kasperskio ir ramu. Bet as ne apie tai, AVG gera "poksta" iskrete savo vartotojams atsiuntusi updeitus ir privertusi istrinti viena svarbu Windozes faila, ko pasakoje nebuvo galima uzkrauti OS. Sakyciau ne tik virusai mums tampa pavojingi. :)

RollingStone  2008 12 11, 18:21
to aidasvilkas

Už ta pačią kainą galima surasti geresnį variantą.

to slpa

AVG - antivirus.
Ad-Aware - antispyware.
Kur tu matai čia konfliktą?

to nezinomas

Kiek nori antispyware tiek ir naudoji. Jei paminėjai kaip pavyzdį Ad-Aware ir Spybot, tai jos abi pas mane kompe beveik metai ir jokio pjovimosi.
Čia nuorodoje žmonės biški daugiau naudoja antišnipų nei aš :)

http://img141.imageshack.us/img141/776/antispywarenj5.jpg

nezinomas  2008 12 12, 12:00
RollingStone, malonu tave matyti senuk. :) taip, cia mane truputeli prigavai. Nezinojau tiksliai ar dvi ANTI-spyware programos pjaunasi. Na, dabar bus aisku. Siaip as ir turejau jas abi, o dabar pasilikau tik spybot nauja versija. Nezinau, man atrodo kad ir vienos jos pakanka? Pvz., kam tu jas dvi naudoji?

Savas
Svečias

212.12.211.95
 2009 03 24, 21:44
Ad-Aware nėra antivirusinė programa, todėl ji nekonfliktuos su antivirusine programa

smauglys
Svečias

78.61.60.3
 2009 06 30, 7:52
kam tau du geriau du viename pvz webroot antivirus jis ir antivirusine ir nuo snipu

anakonda
Svečias

78.154.132.241
 2009 06 30, 12:21
Smaugly, tu gal išsitrink galvą, VISOS antivirusinės saugo nuo virusų ir šnipių, o ne tik tavo tas webroot'as.:D

to anakonda
Svečias

78.63.85.87
 2009 06 30, 16:11
girdi -nebegaruok,jai nenaudoji kokio kasperskio ar eset tai persiskanuok su spyware doctor savo kompa as tau 20 uzkrestu failu garantuoju.Atsirado ismincius.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt