Keliauk i si tinkalalpi, kuris yra Gmail.com, irasyk savo elektronini pasto adresa, irasyk koda, kuri toje pacioje vietoje gausi ir pasirink mano minetus viena pasirinkima is dvieju. t.y. Arba atkurti pasto dezute gavus laiska i tavo alternatyvia pasto dezute, jei ja turejai, arba ivesti atsakyma i uzduota klausima. Deja, jeigu nezinai nei to nei to, teks su dezute atsisveikinti.
Kadangi kaip ir visi mes turime elektroninius pastus....kuriais mes naudojames ne tik kompiuteriuose bet ir telefonuose, plansetese.....kuriuose mes idiegiame e-mailus ir viska kas tik imanoma ir be problemu galime net neivedus slaptazodzio juo naudotis.Db sakykite prasau,ar visiskai panaikinus-istrynus savo elektronini pasta kompiuteryje,jis automatiskai issitrins ir is telefono ir plansetes(na paprasciau apple tabo)?Ar reikia kazka daryti ir telefone ir tabe?Jei as visiskai panaikinau-istryniau savo e-maila is kompiuterio,ar gali zmogus ir toliau matyti mano sena e-maila planseteje ir naudotis mano e-mailu?
Turbut turejai omeni tai, ar panaikinus savo pasto dezute, telofone ar tab'e galima bus i ja ieiti? Jeigu gerai pamenu, tikrai ne. Nes kai yra istrinama emailo paskyra, per programa ar tai telefone ar tai tab'e, bandant ieiti i pasta i ji tiesiog neileis nes pasto dezute bus uzblokuota ir turetu numesti tave i pagrindini puslapio langa kuriame reiks prisijunkti su nauja paskyra, jei tokia yra. Kaip gali likti laiskai viename ar kitame prietaise, jeigu pati programa, kuria naudojiesi, turi funkcija issaugoti perskaityta laiska arba jei pats zmogus rankiniu budu issaugo laiska aparate. Kitu variantu kaip ir nera.
Beje, negaliu pasinaudoti ir suzinoti, bet jeigu turi prietaisa po ranka, galetum pabandyti ir istrinti programa kuria naudojiesi. Tada irasyti ja is naujo ir paziureti ar ji prisimintu tavo duomenys. Jeigu taip, kitas budas, nenaikinant pasto dezutes, tiesiog su turima programa atsijungti nuo paskyros.
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.