|
| |
Kaip irasyti filma i dvd? Puslapiai: 1 iš 3 2 3
Skaiste Svečias
86.100.30.7 |
2009 05 17, 16:00 |
|
|
Taigi turiu Nero StartSmart'ą ir nemoku įrašyti filmų i dvd. Gal kas nors gali paaiškinti? Būčiau dėkinga, kad būtu paaiškinta detaliai (:
|

slpa |
2009 05 17, 18:24 |
|
|
Leisk paklaust kaip tu nori įrašinėt, paprastai ikelt filmus i dvd ar gal nori padaryti kazka panašaus į pirktini dvd na kad ten butu meniu kad pasirinkt koki filmą ir panašai.
|

Skaiste Svečias
86.100.30.7 |
2009 05 18, 13:54 |
|
|
Paprastai, kad idejus diska i dvd galetum ziureti per televizoriu.
|

slpa |
2009 05 18, 20:14 |
|
|
Idedi tuscia dvd
Paleidi nero, tada pasirodžiusiame lange matai virsutine eilė dideliu ikonu (žvaigždutė, dokumentas, nata...) tai užvedi pelę ant žvaigždutės (favorites), raba ant dokumento (data) ir susirandi pavadinima "Make Data DVD" ir paspaudi ant jo. Atsidaris kitas langas padalintas i 2 dalis(ISO_DVD ir browsers) kurie dar padalinti i 2 dalis. pirmos dvi eina iš kaires čia matysi duomenys kurie bus įrašyti i kompakta o sekančios dvi dalis tai duomenys esantis tavo kompiuteryje iš cia galesi susirast norima faila ir ikelt i kairėje esančia dalį (šiaip gali duomenys kelti tiesiog pvz iš desktopo paemi pele ir pertempi i ta vieta).
Prieš keliant duomenys.
Pačiame apatiniame kairiajame lango kampe pamatysi irgi langeli kur galima pasirinkt DVD5(stardantinis vienos puses vieno sluoksnio kompaktas) arba DVD9 (dvejų pusiu), pasirink DVD5, dvd9 pasirink tituo atveju jei pas tave įrašantis įrenginys gali rašyti iš abėjų kompakto pusių ir jei dvd playeris galės nuskaityti tokį DVD.
Toliau žiurek pačiame viršuje yra įrankių juosta pirma tai: files, edit, view o antra yra su ikonom: dokumentas, aplankas, diskete...
taigi antroje įrankių juostoje yra toks langelis kur parašytas prievado pavadinimas, tagi pažiūrėk kad butu ten to dvd prievado pavadinimas su kuriuo įrašinėsi (nes pvz gali buti kad turi 2 prievadus (cd ir DVD romus) arba naudojies virtualiu cd romu).
toliau spaudi toje pačioje antroje įrankių juostoje esanti mygtūką BURN. Atsidarys Burn compilation langas.
Multisession skiltyje gali pažymėt start multisession disc jei kartais norėsi papildyti įrašyta kompaktą.
|

slpa |
2009 05 18, 20:19 |
|
|
Tada paskutinėje BURN skiltyje po Action antraštę pažiūrėk kad nebūtu uždėto paukščiuko prie užrašo simuliation ir daugiau jokiu nustatymu nekeitus spaudi Burn ir lauki kol užbaigs įrašymo procesa tada paspausi OK mygtuką ir atsidarys tavo dvd romas galesi išimt kompaktą
(pamačius kad įrašymas yra 100 proc. neskubėk traukti kompakto sulauk kol iššoks lentele su patvirtinimu ir paspaudus mygtuka dvd romas atsidarys pats priešingu atveju dvd playeris greičiausiai nenuskaitys arba nuskaitys nevisus failus)
PS: prieš įrašantį kompakta video isitikink kad tavo dvd playeris juos gales atkurti, jei video failas yra didesnis nei 2 GB (jei neklystu) tai neleis tokių būdu įrašyti tada reikės šųiek tiek kitaip įrašinėt.
Tikiuosi tokios tau informacijos rekėjo.
|

Skaiste Svečias
86.100.30.7 |
2009 05 19, 13:05 |
|
|
Ačiū.
Bet turiu ir tokių failų kurie yra didesni negu 2GB ir juos norėčiau įrašyti į DVD.
|

slpa |
2009 05 19, 15:46 |
|
|
Jei didesni nei 2GB tai atidarius Nero programą pasirenki iš ikonų ,(ten kur žvaigždutė...) dokumentą (data) ir iš ten susirandi „Make UDF DVD“ bet ne udf/iso dvd. Jei šito pasirinkimo pas tave nesimato tai apatiniame dešiniajame kampe nuspaus ant ikonos su žmogeliukais ten tada turėtu pasikeist į žmogeliukus su akiniais, tada pasirenki ta Make UDF DVD ir toliau viskas tai pat kaip ir anksčiau parašiau
|

Skaiste Svečias
86.100.30.7 |
2009 05 19, 18:36 |
|
|
Atrodo, kad viskas aiškiai parašyta, bet man kažkaip neįsirašo. Na va aš darau taip: Įsijungiu Nero StartSmart'ą. pasidarau DVD ir paspaudžiu atrą Data ir Make Data DVD. tada išmeta NeroExpress lentelę. pasirenku ten filmą jį ikeliu ir spaudžiu Next. Ir išmeta Final Burn Settings. Ir ten yra Current Recorder nustatyta Image Recording DVD ir šalia maža rodyklėle ten kaip suprantu pasirinkti ką kaip įrašyti, bet tėra tik tas Image Reording DVD. Na tai jį ir palieku. Ir toliau spaudžiu Burn. Po to dar išmeta lentelę Sve image file. Nu paspaudžiu sve ir pradda įrašinėti kažką. Baigia ir rašo įrašymas sėkmingai baigtas. bet kad nieko į tą diską neįrašo tai kame problemos?
|

slpa |
2009 05 19, 19:03 |
|
|
tau turėjo išmesti nero burning room lentelę o ne express.
Kad paleisti nero burning room gali paleidus nero kairėje esančime stulpelyje kur: Applications, Tools ir manual, tai pasirenki aplications ir iš ten pasileidi nero burning room ir tada galioja visi ankščiau minėti nustatymai.
Su nero express didesniu nei 2 GB nesigaus tikriausiai irašyt (šiaip nebandžiau).
O su nero express kuris tau atsidaro tai ten gerai viska darai tik ten kur ta rodykle yra tai tenais pajieškok užrašu write ir simuliation, tai tenais manau pas tave yra varnelė ties simuliation todėl ir daro disko atvaizdą, taigi palik varnelė tik prie write.
Prašyk ar pavyko susitvarkyt, jei kas dar tai klausk.
|

nezinomas |
2009 05 21, 18:26 |
|
|
Slpa, buvo idomu paskaityti tavo "DUK" kaip tai daryti. Na, as asmeniskai nebandziau, bet esu girdejas is zmogaus kuris daug irasineja filmu, jo teigimu 2GB filma nepavyks paleisti per DVD grotuva. Kodel, negaliu pasakyti. Ka siulyciau, skelti ta 2GB filma i dvi dalis. Aisku su kokybiska programa. Nes su prastesnem gali nukenteti garso bei vaizdo kokybe. Dazniausia Prasta ir gera programa galima atskirti pagal jos darbo laika. Dazniausia prasta programa suskelia i dvi dalis greitai, o geresne ilgiau ir kropsciau viska atlieka. Jau ismokau toki dalyka, kad geriau procesas trunka ilgiau, bet rezultatas buna 10/10.
|

slpa |
2009 05 21, 19:54 |
|
|
Čia gerai pastebėta, kažkaip apie tai nepagalvojau:), gaila kad neturiu galimybės išbandyt. Butu įdomu kad kas patikslintu ar galima paleist tokį failą (čia aišku dar nuo pačio grotuvo priklauso).
|

Justė. Svečias
78.57.171.49 |
2009 06 07, 18:37 |
|
|
Nieko panašaus nepadarau..
Išmeta man 'Nero Burning ROM' ir dar ant viršaus ' New Complitation'
Ir jokių žvaigždučių aš viršuj nerandu.
O man verkiant reikia yrašyt viską..
|

slpa |
2009 06 07, 19:46 |
|
|
na nezinau kuris pas tave nero, čia aš rašiau 7 versijai bet ir žemesniai ten panašiai jei tik ne labai antikvarinis.
Šiaip reikėjo įdėmiau paskaityt, tada gal suprastum kur ta žvaigždutė yra.
Kadangi tau atsidaro new compiliation langas reiškias viska daria teisingai, dabar belieka tik sutikrint kad viskas tvarkoje.Virš kairiojo stulpelio pasirenki dvd arba cd (priklausomai kur nori rašyt), iš kairės pasirenki pvz dvd-rom(iso), jei nori didesnius nei 2GB vientisus failus rašyt tai pasirenki DVD-rom(udf).
Toliau matai yra tokie skirtukai [info] [multisession]...
atidarius multisession skirtuką ten pamatysi 3 įrašus :
start multisession disc
continue multisess.....
no multi.....
jei ateityje norėsi papildyti diska tai pažymi ties pirmu užrašu (kai norėsi papildyti tada pažymėsi 2 užraša)
jei nenorėsi papildyt disko gali rinktis 3, tarp 1 ir 3 tik toks skirtumas kad bus ar nebus galimybės papildyti diską (iš tikro dar skiriasi pats įrašymo procesas, bet tau to nereikia).
Toliau pasirenki skilti [burn] ir čia Action dalyje nustatai kad butu pauksciukas ties write ir nebutu ties simuliate, o ties determinate max speed gali buti gali nebuti.
Ir tada spaudi new ir atsidarys tau kitas langas ir toliau skaita iš antro mano post nuo čia: "..Atsidaris kitas langas padalintas i 2 dalis(ISO_DVD ir browsers) kurie..."
pakui kai paspausi virsuje burn tai vel atsidarys tau langas su tais paciais nustatymais tai tiesiog ten spaudi burn ir viskas nes nustatymus jau padarius esi prieš tai.
Man atrodo dabar turėtum suprast.
|

sims Svečias
78.62.38.78 |
2009 09 05, 18:17 |
|
|
man niekaip neiseina irasyti filmo taip kad galeciau ji ziureti per televizoriu gal galit padeti?
|

nezinomas |
2009 09 05, 22:12 |
|
|
Na, padeti nepadesim, bet patarti kazka, kad tai isprestu problema, pabandysime. :) pirmiausiai su kokia programa irasineji ta filma? Rasai filma i DVD kompakta? Koks tavo grotuvo modelis? Jis palaiko tokius irasytus DVD diskus?
|

Tomyras |
2009 10 28, 11:46 |
|
|
Sveiki, as taip pat meginau rasyt su nero 7, bet iskilo viena problemele, kaip SLPA sake ten FAVORITE-> MAKE DATA DVD-> ir tada man ismeta nero express nors as jo neturiu, tai gal pasakytumete is kur parsisiust? aciu
|

slpa |
2009 10 28, 21:05 |
|
|
Ka tu nori pasrsisiust?
Jei ismeta nero express tai reiskia tu ji turi.
|

darbingas |
2009 10 29, 11:32 |
|
|
kam reikia galiu paviesinti nero 8 , zinoma lauzta.
darbingas@gmail.com
|

Ieva Svečias
78.60.66.191 |
2009 11 19, 12:40 |
|
|
Sveiki,pastebėjau kad slpa rašė:Leisk paklaust kaip tu nori įrašinėt, paprastai ikelt filmus i dvd ar gal nori padaryti kazka panašaus į pirktini dvd na kad ten butu meniu kad pasirinkt koki filmą ir panašai.
norėjau paklaust kaip galima padaryt diską panašų į pirktinį DVD,nes neskaito man paprastai irašytų,ačiū už pagalbą.
|

darbingas |
2009 11 19, 13:01 |
|
|
Ieva, norint iskepti dvd su meniu ir panasiai (kaip pirktinis) tau reikia tam tikros programos. Stai keleta: nero vision, power director. Su pastaraja pats susiduriau su problemom. Stai cia gali rasti nemokamu programu http://win.softpedia.com/dyn-search.php
|
 Puslapiai: 1 iš 3 2 3
|
|
|
|
|
| |
|