man ir neina paleist disku per dvd grotuva kurie irasyti is kompo. kai idedu diska man raso kad nezinomas diskas, o orginalas veikia... gal galit padet? please! mano skype - andriale...
kaip irasyti nero smart programa i pc nes nemoku praso kad irasyciau Company name i eilute ta tai nezinau ka rasyt ir praso kad irasyciau Serial number eilute irgi nezinau ka rasyt padekit i pm rasykit lukaxxx3377 skype
Sveiki, ten pirmame puslapyje skaičiau ten kaip įrašyti filmą į diską, jau žadėjau daryti, bet ten pritaikyta tik nero 7 , o pas mane nero 10, tai nelabai žinau kaip įrašyti. Visiškai nieko man neišeina. Galit padėti?
Sveiki, man atrodo kad viską lyg ir gerai rašiau, per kompiuterį pesileidžia į diską įrašyti filmai, o per dvd playerį - ne, rašo kad kažkas nežinoma. kei prieš rašant išmetė lentelę paspaudžiau start without multisesion, gal čia proglema? ačiū už atsakymą
Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.