This is alternative content.

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Kaip irasyti filma i dvd?

Puslapiai:  1 2 3 iš 3

andrea
Svečias

78.62.200.30
 2010 01 05, 16:17

This is alternative content.

man ir neina paleist disku per dvd grotuva kurie irasyti is kompo. kai idedu diska man raso kad nezinomas diskas, o orginalas veikia... gal galit padet? please! mano skype - andriale...

bigcatwar  2010 01 28, 12:53
ahampoo 9.20 tau pades

Lukas
Svečias

78.62.245.107
 2010 11 03, 21:32
kaip irasyti nero smart programa i pc nes nemoku praso kad irasyciau Company name i eilute ta tai nezinau ka rasyt ir praso kad irasyciau Serial number eilute irgi nezinau ka rasyt padekit i pm rasykit lukaxxx3377 skype

Simona
Svečias

78.61.48.246
 2011 01 19, 23:24
Sveiki, ten pirmame puslapyje skaičiau ten kaip įrašyti filmą į diską, jau žadėjau daryti, bet ten pritaikyta tik nero 7 , o pas mane nero 10, tai nelabai žinau kaip įrašyti. Visiškai nieko man neišeina. Galit padėti?

Rasa
Svečias

86.100.54.39
 2011 02 12, 18:19
Sveiki, man atrodo kad viską lyg ir gerai rašiau, per kompiuterį pesileidžia į diską įrašyti filmai, o per dvd playerį - ne, rašo kad kažkas nežinoma. kei prieš rašant išmetė lentelę paspaudžiau start without multisesion, gal čia proglema? ačiū už atsakymą

tomas
Svečias

91.187.162.131
 2011 06 01, 16:23
negaliu irasyti dvd su nero.nors seniau irasydavau.ismeta klaida,kurioje rasoma.galingumo kalibravimo klaida.ka daryti?

Puslapiai:  1 2 3 iš 3

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt