This is alternative content.

REKLAMA

Numeris:  
Atsisiųsk elektroninę žurnalo versiją!

Naujausias numeris

Computer Active viršelis

Computer Active Gidas viršelis

Computer Active Lietuva Facebook'e
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai

Kaip pakeisti darbastalio foną?

Puslapiai:  1 iš 1

Taiji  2009 06 02, 11:45

This is alternative content.

Sveiki,
gal kas nors gali patarti, kaip pakeisti darbastalio foną konkrečiam kompiteriui, jei nepageidaujamas fonas priverstinai uždėtas visame kompiuterių tinkle? "Set as desktop backgraund" neveikia, kaip ir Display Properties "browse" neaktyvus.
Ačiū...

nezinomas  2009 06 02, 12:23
Hm.. Jei kalbi apie Windows 7 kazkuria versija, nepamenu kuri tiksliai, tai joje uzdetas fonas priverstinis negali buti pakeistas. Jei naudoji OS Vista ar XP, tiesiog eik > My Documents > My pictures. I cia idek savo pageidaujama fona, tada viena karta ji paspausk su kairiuoju peles mygtuku ir kaireje puseje atsiras uzrasas: Set As Desktop background. Manau tada turetu uzsideti. Beje, fonui geriau naudok JPEG formato nuotraukas.

Taiji  2009 06 03, 7:21
Ačiū už dėmesį mano problemai :) Win XP šiuo atveju. Visi tie paprastam vartotojui žinomi variantai išbandyti ir nė vienas neveikia. Nelabai nusimanau tuose dalykuose, bet gal galima registre kažką pakeisti...?

nezinomas  2009 06 03, 17:45
..priverstinai uždėtas visame kompiuterių tinkle? Ka tu turejai omeni tai sakydamas? Tu esi pagrindinis PC vartotojas ar tik salutinis? Ta prasme eini per savo prisijungimo duomenys. Kolkas nieko gudresnio nesugalvoju nes jei tau duoda PC su OS XP, tai jokiu problemu negali buti, kad negaletum pakeisti fono. Nebent kazka praleidai..

Taiji  2009 06 04, 8:16
Gal nelabai rišliai išdėsčiau, nes, kaip minėjau, nesu kompiuterių genijus... :)Taip, esu šalutinis vartotojas.
Būtent-pačioje OS viskas tvarkoje. Netvarkoje tas, kad priverstinai visam kompiuterių tinklui yra uždėtas vienas ir tas pats darbastalis, kuris smarkiai erzina, nes yra gerokai margas todėl trukdo dirbti. Tai aš ir bandau išsiaiškinti, ar negalima kaip nors jį pakeisti, neturint administratoriaus teisių? Juk "set as Desktop Background" pasirinkti leidžia - nėra "užpilkintas", tik jį pasirinkus joks pasikeitimas nevyksta.

Ačiū :)

nesvarbu
Svečias

78.61.56.178
 2012 01 21, 21:20
pas mane irgi ta pati problema ir niekaip neina pakeisti kazkokia nesamone kad neina niekaip pakeisti.

Puslapiai:  1 iš 1

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c], [code] echo "hello world!" [/code]

Visa medžiaga, pateikta šioje svetainėje, yra žurnalo "Computer Active" nuosavybė. Svetainės arba jos dalių negalima dauginti,
atgaminti, perspausdinti ir platinti jokiomis formomis (elektroninėmis ir kt.) be raštiško UAB „UPG Baltic“ sutikimo.
untitled ©
vyras.lt